manowarec Публикувано Април 10, 2016 Публикувано Април 10, 2016 Дръжте братя по оръжие !!! http://tablaturi-bg.com/tab.php?id=753423 Има всичко!! интро, соло, бас, мас... претендирам за 100% вярно с оригинала интро и соло! Това е една от любимите ми български песни! Ужасния кавър на местна банда ме мотивира да направя този таб Положих доста усилия за да може всичко да е на топ ниво...надявам се колегите да оценят това, за да мога да умра спокойно че идните поколения ще свирят песента като пичове! 1 Цитирай
TONY Отговорено Април 10, 2016 Отговорено Април 10, 2016 Извадил си я на топ ниво. Дали е 100% вярна с изсвирената от БТР, само те могат да кажат. Но за това което си направил - голямо браво! Ако можеш и да извадиш така, Мама на Конкурент. Цитирай
manowarec Отговорено Април 16, 2016 Автор Отговорено Април 16, 2016 Извадил си я на топ ниво. Дали е 100% вярна с изсвирената от БТР, само те могат да кажат. Но за това което си направил - голямо браво! Ако можеш и да извадиш така, Мама на Конкурент. Благодаря за признанието!! Искам да поясня че изваждането не стана хич лесно...нито бързо! Не съм сигурен дали искам да се подложа на това мъчение отново! След толкова много часове прекарани в преслушване направо си изгубих чувството за скромност :D ...затова БТР ако се чудят някога какво са изсвирили, могат да ме попитат! Цитирай
Recommended Posts