Fenix Отговорено Март 3, 2005 Share Отговорено Март 3, 2005 И аз се чудя за какво ви е да си понижавате качеството на звука. По- архивно ли да звучи що ли В Guitar Rig има разни микрофони да си избира човек. Не е нужно дори да свириш. Просто плейваш нещо, което си записал предварително с вградения плейър през симулацията и те ти го. А за вкарване на бял, розов или кафяв шум е възможно най просто с Audition. Generate =>Noise и т. н. Е к'во, някои си стържат китарите за да изглеждат "стари" Т'ва е същата работа май, се едно аз да си напиша домашното и да си оставя тетрадката във вода на слънце, за да кажа после че съм го писал преди година Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Март 3, 2005 Share Отговорено Март 3, 2005 (Редактирано) Ееее, хора, толкова ли не можете да измислите за какво се ползва тоя плъгин? Естествено не се ползва през цялото време, а в умерени граници за добавяне на атмосфера. Например интрото на Dead Heart in a Dead World на Nevermore - докато не дойдат 7-струнните китари и не омажат всичко живо. А да не изброявам колко блек и дет групи ползват подобни ефекти във въведенията на албумите си... Редактирано Март 3, 2005 от Mu3epHuK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts