Ap_6 Публикувано Март 25, 2016 Публикувано Март 25, 2016 Някаква идиотщина ми се случва. Вчера ми пристигна тоя *ур - 44, инсталирах го, тръгна, всичко ОК. Днес пускам машината- ядец. Мига диода и не захапва. Ънинстал на всичко с Revo, тегля последен драйвер и др. софт от сайта на Щайнберг и почвам наново по описания начин в гайда. Обаче, в Task manager-а на Уин-а (7х64) ми се набутват ДВА!? драйвера, единия уж работел пропърли, а другия- с код 10 (не може да стартира). Спирах единия, спирах другия- нищо. Сменях Усб-тата (да не са хъб гледах), инстал-ънинстал десет пъти,деактивирах други драйвери да няма конфликт нещо...нищо не става, същата свинщина. Кво да правя, да преинсталирам Уин хич не ми се ще, да пиша на съпорт- вече не можеш да генерираш съпорт в щайнбергския сайт, препращат ме към техния представител тука, като го знам колко ще отговори... някой някакви идеи? Скрийншот на таск мениджъра- Цитирай
aarab Отговорено Март 26, 2016 Отговорено Март 26, 2016 Имах UR22, който е със същия драйвер мисля и нямах никакви проблеми. Може да си уцелил проблемен? Цитирай
Ap_6 Отговорено Март 27, 2016 Автор Отговорено Март 27, 2016 ^ Така се оказва, и на лаптопа същата работа... сега да видим Visiarts дали са точни. Цитирай
aarab Отговорено Март 27, 2016 Отговорено Март 27, 2016 Дано да го сменят, че да е наред всичко. Пиши после какво е станало Цитирай
Ap_6 Отговорено Март 29, 2016 Автор Отговорено Март 29, 2016 Много коректно отношение от страна на Visiarts, замениха го. Цитирай
Recommended Posts