Topsun Публикувано Февруари 21, 2005 Публикувано Февруари 21, 2005 Тъй като нашият сайт няма да е готов скоро,ето ви малко информация! :violin: тук Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 Майна Клавиристката ви ме кефи А кой си ти от останалите. Аз само Неделев го познавам бегло, като музикант от 1 време, който може да свири Аре и да ви чуем а ? да кажеш като има нещ джангър като вдигате някъде Цитирай
Joys Отговорено Февруари 22, 2005 Отговорено Февруари 22, 2005 Майна А кой си ти от останалите. Ивайло Стайков - клавишни Роден на 27.01.1984 г. в Пазарджик. Учи музикална педагогика в АМТИИ - Пловдив. Експериментира с музикални компютърни програми. В свободното си време е посветен на интернет духом и телом. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 23, 2005 Автор Отговорено Февруари 23, 2005 ми да дето маитап ама нали съм широко скроен човекниама да се впрягамда бе,с неделев свирим от 4 години заедно.да му предам много поздрави?ама от кой Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 23, 2005 Отговорено Февруари 23, 2005 Е па аз даже гласувах за вас Къде ви имаше, цъкнах. Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 да му предам много поздрави?ама от кой Кажи му басиста на Мираж, дет свирихме с Емо 1 време. Така по може да се сети Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 24, 2005 Автор Отговорено Февруари 24, 2005 разбира се,че ще предамаз се сещам за данчо,който беше басист на мираж. Цитирай
kaloian Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 Единственото което мога да кажа е БРАВО и си представи че всеки ден черпя вашата банда с излъчване в ефира на радиото в което работа, а то покрива следните градове и села : Кулата,Петрич,Сандански,Кресна,Симитли, Благоевград, Гоце Делчев Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 26, 2005 Автор Отговорено Февруари 26, 2005 това е много хубавоот името на групата ти благодаря официално Цитирай
Recommended Posts