hellsing Публикувано Декември 21, 2006 Публикувано Декември 21, 2006 ... китарите ESP се славят като едни от най-читавите в света но уви аз немога да намеря дилър на ESP за България... вероятно шот нема такъв... по-лошото е че май и нема да има такъв и за вбъдеще... а най-лошото е че дилърите на музикални инструменти (които се броят на пръсти в България) ще продължават да ни засипват с разни боклуци с високи цени... то всъщност дори и да имаше дилър на ESP сигурно щеше да внася китарките не от САЩ, а от некоя измислена държавица където ги взима за жълти стотинки, а ни ги продава на мега високите цени с предлога че са High Quality... кат заключение бих казал само... кофти баница братлета....
Washburn4o Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 (Редактирано) 100% съгласен съм с теб. обаче има и един друг фактор:малко хора в българия могат да си позволят ESP и дилърите смятат че нямат кирия да станат представители или дори да зареждат ЕСП.Общо взето сме много прецакани. Редактирано Декември 21, 2006 от Washburn4o
KeRRANGKid Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Нема ЕСП но има скица на модел на ЕСП, майстор лютиер и едни пари. И кво - то ЕСП има, че даже по-читаво излиза от заводското дето ти го носят от Америката (:
hellsing Отговорено Декември 21, 2006 Автор Отговорено Декември 21, 2006 Alexi_Laiho ... мисълта ми тука беше че ние си даваме ени парици и си мислим че си купуваме нещо марково но в крайна сметка не е съвсем тка режат ни главиците хората нищо лично... или почти нищо лично но ше спомена: "Музикален Център Икономов" - Благоевград и "Фактор" - София, Варна
black_waltz Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Приятелю, всяка марка си има и своите бюджетни модели, които се произвеждат в повечето случаи в азиатските страни. Нима очакваш американско ESP или амареикански Jackson за 500лв?!? на мен мисълта ми беше, че не казваш нищо ново и в общи линии не открих смисъла на темата, това са неща дискутирани неведнъж тук
hellsing Отговорено Декември 21, 2006 Автор Отговорено Декември 21, 2006 ми аз съм от седмица в тоя форум и не ми се четяха 1700-те (че и нагоре) теми за да скифам за ко сте лафили а темичката я пуснах шот се дразня че хората внасят Ibanez и други, а за ESP никой не се е сетил на този линк всеки може да разгледа моделите на ESP и да направи справка за цените им (и да се убеди че не са чак толкова скъпи).... http://espguitars.com/guitars.html
Telerig Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Не са скъпи верно е, но се замисли ти самият би ли станал техен вносител тук и колко китари ще продаваш на месец...вероятно ако ти би рискувал...те не биха рискували с теб - тук. Мисля, че сигурно музикалните къщи които се занимават с това са се интересували няма начин...просто хората не им е изгодно да внасят тук. Аз моето ЛТД си го взех от ибей.ком с шипинг както си му е реда.
hellsing Отговорено Декември 21, 2006 Автор Отговорено Декември 21, 2006 пусни некоя снимка на LTD-то и кажи колко ти излезе всичко кат тегли чертата
MDFk Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Alexi_Laiho ... мисълта ми тука беше че ние си даваме ени парици и си мислим че си купуваме нещо марково но в крайна сметка не е съвсем тка режат ни главиците хората нищо лично... или почти нищо лично но ше спомена: "Музикален Център Икономов" - Благоевград и "Фактор" - София, Варна Аз пък никаква мисъл не виждам в темата. Теми за произволни оплаквания има, и те са споделили всички една съдба - затворили са ги. Тази няма да се пропусне.
Recommended Posts