zombie Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Аз пък търсих около година и се оказа,че в моя скапан град Разград все пак има един учител-Евгени Якимов.Ходя при него от близо 3 месеца и съм доволна.За три месеца човек не може да научи много много,ако свири по два пъти в седмицата,но мисля,че се справям добре засега Цитирай
Dez Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 ами аз бях самоук 1 година и сега ходя до Пловдив всяка събота при Иван Енев на уроци най добрия учител ! Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Аз пьк си нямам учител , никога не сьм ходил , просто си гледам уроци и други видеота,живея в Русе,ее сам си се уча............кво да правим Цитирай
necrony Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 4 години самоук.. а сега от 2 месеца започнах най-после уроци при Иван Енев. Това, което съм си мислил, че свиря... просто съм се залъгвал. А даскала - това е човека, който ме вдъхновява и просто ме надъхва максимално.. РЕСПЕКТ! Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Данката от Death Squad. 3 пъти съм ходил при него - показа ми нотите, тактове ала бала, научи ме на прав бийт и каза "Аре от тука си ти - сам ше се учиш". И тва и права общо взето Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Еее ако някой ми каже един учител в Русе,който да ти покаже правилния начин дори да дьржиш палката ще има една каса Jack Daniels Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Идвам в РУСЕ !!! Взимай каста !!!! Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Окей......ама ако се издьниш от кьм професионализьм........айде аз не пия ама един кашон "Зайо-Байо" ще имаш да чрпиш , между другото аз преподавам ..... хахаха .... ама исках да кажа че не сьм ходил на учител , ами сьм учил всичко сам ... с малката помощ на тези видеота които сьм изброил в темата за ДВД уроците Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Март 4, 2007 Отговорено Март 4, 2007 Едно име бие всички- Николай Тончев от Варна. Няма да пиша суперлативи и да тръгна да му хваля ерудицията, таланта и невероятната методика като преподавател, чиято единствена цел е да създава добри музиканти. Който е учил при него знае за какво става въпрос. Койtо не е - да пита някой от неговите ученици - брат ми Желяз от Awake, барабанистите( сори пичове забравих ви кой къде свиреше ) на Уикеда, Crowfish, How Much? и т.н. Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Март 5, 2007 Отговорено Март 5, 2007 Георги Ангелов. Заклевам се, почти нищо интересно не показа, нооооо със сигурност ми даде насока на мислене по отношение на музиката. Останалото го добавям от себе си и от опита на другите. Цитирай
Recommended Posts