Jump to content
Българският форум за музиканти

Разкажете за своя у4ител.


Recommended Posts

Аз 6е дам пример парвия ми у4ител бе6е Георги Иванов о група ОМ при него вси4ко бе6е ок когато тои не бе6е нервен ,което за сьжаление бе6е през цялото жреме ,мале как вика6е този у4ител . Сега сам при Христо Иоцов е мале мале е това е у4ителят вархат за мене много е добьр наистина този 4овек ми показа 4е преди сам се преструвал 4е свирия на барабани.Много ме кефи смисал наистина 4овек напредва като е при него. Разкажeте за ва6ите у4ители за да се направим един разбор на у4ителите в bg :huh:;););)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми първо беше Пешо ТУПАНО/писах за него в друга тема/ ;) ако може да се нарече учител....просто той ме запали по барабаните.......после проф.Палиев /около 3 години/....и накрая преминах при Борис Динев....и след това работа, работа........ ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Странно и на мен първият ми учител беше Жоро Ангелов,но не съм го запомнил да е нервен.После ходих при Димитър Димитров,а сега при Цецо-който страшно много уважавам.

Редактирано от evans
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз се присъединявам към групата на Георги Ангелов :D. После почнах при Мария Палиева да уча ударни инструменти (та до ден днешен)... при сестра й Искра Палиева също съм учил 2 години. Успоредно почнах и при Кирил Стоянов (студент от академията) да уча барабани. После бях известно време ученик на Калин Вельов и сега най-накрая съм при Христо Йоцов! Междувременно съм бил и на 2,3 урока при Венко Поромански :). Всичко това е в ракмките на 7 години! В момента съм много доволен от Христо Йоцов и бих искал още дъъълго време та чак и в академията да съм му ученик!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро Ангелов. определено ме научи на основните неща и то добре. оттам нататък съм си аз.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иван Енев от "Бели зелени червени" - не само невероятен учител но и страхотен приятел

RESPECT :metalist::-(:D;):D:D

Редактирано от darmonko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Любен Димитров (Соларис).

 

Не само на сворене на барабани ме научи, на слушане ме научи, на отсяване, на чуване...

Благодаря ти, Любо :headbang:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дармонко е уцелил на учител :) :) - тоа дето се проска от препуцване е ученика, а тоя що няя напуцване е Енев, риспект :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах,как Ви завиждам за това че сте или си имате учители :) Аз никога съм нямал,и не защото не искам а защото тук в моя град няма такива,поради което толкова време се блъскам сам или с помоща на школи,ех.... :) съдба проклета..е казал поета!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Драгомир Димитров от "Везни". И като човек и като учител беше невероятен! Много от моето поколение са негови възпитаници. Боли ме, че се разболя и не може вече да преподава... А когато подпийна, грозно псувам Господ, че севстните страдат, а мутрите и политиците тънат в охолно блаженство... Благодаря ти, Драго!!! :curse::curse::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи и единствен - Боби Призрака от "Комикс", но хвана по чужбина и се невидя. :P

 

Иначе, какво да ви кажа за него, машинка беше тоя човек, колко много бийт имаше в него, някак си ми изскача сравнение с Ненчо. И имаше много зарибяващ подход на преподаване. Абе кеф, ма емигирира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.