doviciozo Публикувано Март 14, 2016 Публикувано Март 14, 2016 Купих си Mooer Rage Machine и на втория ден свирене започна да примигва диода който показва дали е включен,не пречи на звука но на моменти свети много силно ,а но моменти почти гасне.Трафа е стабилизиран и е 2000 милиампера,също нов,не загрява.Ефекта е 128 милиампира.Имам опция да го върна,какво ще ме посъветвате.Другите ми ефекти ги пробвах на същия траф и нямат проблем.Благодаря предварително. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 15, 2016 Отговорено Март 15, 2016 Звучи като проблем с ефекта (със захранващара му верига, може нещо да прекъсва, а може и нещо да е прегряло, ако ефектът ограничава входното напрежение, а твоя адаптер подава повече от 9 волта), но не може да се каже със сигурност. Трябва или да го смениш (което май е логично предвид това, че е нов), или да го погледне специалист. Цитирай
doviciozo Отговорено Март 15, 2016 Автор Отговорено Март 15, 2016 Днес измерих изходното напрежение,и закова на 8.87, утре ще го вържа с още два други трафа,и ако не стане го сменям .Благодаря. Цитирай
doviciozo Отговорено Март 15, 2016 Автор Отговорено Март 15, 2016 Диода тотално угасна,много рядко примигва и се чува пращене от кубето,ефекта си работи,но ще го сменя. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 15, 2016 Отговорено Март 15, 2016 Най-добре. Вероятно повредата се отстранява просто, но едва ли си струва да разваляш гаранцията. Цитирай
Recommended Posts