Bakalov Публикувано Декември 20, 2006 Публикувано Декември 20, 2006 Здравейте, абе хора я кажете има ли тромпетисти във форума Така като гледам коментарите разбирам, че китаристите са страшно много, тук там има някой саксофонисти и пианисти, ама тромпетист никъде не видях бе ... я кажете само аз ли се мъча да измъкна звук от тоя инструмент Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 (Редактирано) Не бе, не - и аз не мога Редактирано Декември 20, 2006 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
benibi Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Не бе, не - и аз не мога Що не опиташ да духнеш по силничко. Само трябва да внимаваш да не му обрулиш копчетата на тромпетчето. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 ^ Няма да ги обруля - добре съм ги стегнал ("копчетата") Проблемът е, че най-доброто, което правя за момента е имитация на "разярено слонче" (както ме светнаха) , но продължавам да опитвам Цитирай
komatouz Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 ^ Няма да ги обруля - добре съм ги стегнал ("копчетата") Проблемът е, че най-доброто, което правя за момента е имитация на "разярено слонче" (както ме светнаха) , но продължавам да опитвам Браво, само така! Виждам те точно като разярено слонче да подметва ушички и носле, седи точно като брулени хълмове. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 ^ Ти пък, как ме видя след като аз не те виждам, ама никак Вврррууууу :think: Цитирай
gumzata Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Малко сме но има още. За тромпетисти става въпрос! Сашо се казвам приятно ми е! Цитирай
Bakalov Отговорено Декември 23, 2006 Автор Отговорено Декември 23, 2006 Здравей, Сашо, приятно ми е я дай малко инфо за тебе - от кога свириш, какво свириш и т.н че ми се ще да обням опит с някой напреднал и добър тромпетист ( ако има такива във форума Цитирай
milentpt Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 мноо ясно че има такива , задавай въпроси при бат си милен ареее наздраве колеги и дано да има работа за нас някой ден по биг бендове на корабиииии Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 ареее наздраве колеги и дано да има работа за нас някой ден по биг бендове на корабиииии - пък аз, ако не овладея тромпета, просто ще ви държа едно двойно басче отдолу :green: Цитирай
milentpt Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 хаха ами то всичко е от значение ,едното не може без другото : ) е , но тромпета си е най яката свирка на планетата !!!! Цитирай
llubaci Отговорено Януари 15, 2007 Отговорено Януари 15, 2007 Здравейте пичови ,аз може да съм китарис ама се съгласявам с последното мнение-Тромпета е най-яката свирка. В форума китаристи колко щеш,може с лопата да ги ринеме (нищо че и аз съм китарист). Мойто пожелание е да има повече тромпетисти и контрабасисти, за да е жив джаза все пак. Поздрави и успех Цитирай
lightwave8888 Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 аве да е виж arturo sandoval, вкез в youtube.com и го потърси да видиш истината брат ,а и между другото там и китариста на едното клипче на нощ в тунис ие брутален : )))) Цитирай
Bakalov Отговорено Януари 21, 2007 Автор Отговорено Януари 21, 2007 аз съм голям фен на Артуро Сандовал - тоя човек просто е невероятен, не съм слушал особено много тромпетисти, но мога да заявя, че Сандовал е най-големият вирутоз. Може да не е направил толкова неща за джаза, както Маилз Дейвиз ама е просто гениален тромпетист !!! Има едно клипче в Youtube.com , само че не съм сигурен как се казваше - Свирят Артуро Сандовал и Дизи Гилеспи някаква пиеса с латино-американски ритъм - (много е яка) в този клип Артуро просо прави за смях Дизи, а все пак всички сте чували за великия Дизи Гилеспи. Накратко казано Артуро Сандовал НЯМА равен !!! Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 22, 2007 Отговорено Януари 22, 2007 ех тия младежи... гледах въпросното клипче на Нощ в Тунис... никой никого не е направил смешен... свирят си хората кой както го кефи... и Артуро никога не е искал да направи смешен Дизи... защото се е учил от него, мечтал е да е на неговото място, борил се е, за да стигне до него,прекланя му се, в погледа му си личи "респект"...а Дизи е страхотен, на дърти години свири и се кефи, лъха на традиции и сила от него.... като джедай е... а на тяхното ниво не е състезание - всеки си има собствен стил и си свири... все пак Луи Армстронг и Дизи Гилеспи са двата най-влиятелни тромпета в джаза... както и Майлс, който променя посоката на развитие завинаги Цитирай
Recommended Posts