Jump to content
Българският форум за музиканти

komatouz

новаци
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от komatouz

  1. Браво, само така! Виждам те точно като разярено слонче да подметва ушички и носле, седи точно като брулени хълмове.
  2. За тая представа, новичка и с екстрите му като динамика и миди трябват поне няколко дядо Колевци. За да стане чудото. Впрочевм сетих се за един модел на ЯМАХА, който се вписва в картинката и е 520 палавника.
  3. За тая представа, новичка и с екстрите му като динамика и миди трябват поне няколко дядо Колевци. За да стане чудото.
  4. Има едни свирки с пет октави и динамична клавиатура, дженерал миди система и новичка е 250 кинта. Не е с най перфектният звук но става, и ако я хакнеш в компа вадиш много звуци.
  5. Няма как да се докара. Две групи с един и същи звук няма. Това е повече от ФАКТ. Близко до акъла е човек да се сети защо.
  6. Някой може ли да ми каже каква е разликата между два модела тригери Ямаха ДТ 10 и Дт 20 и кой от двата модела е за предпочитане като ползвам Алесис Д 5
  7. Браво за новият оглушител. Разкажи малко повечко, каква апаратурка имаш, вобще с какво разполагаш? И остави някое телефонче да има, че знае ли се. От колко време се занимаваш с таз неблагодарна работа, за която ние музикантите, признавам само вас обвиняваме за нащо свирене
  8. Моето мнение е че щом ти харесва формата добре. Ама формата все пак да знаеш не свири. Що се касае до Стаг каквато китарата такава и цената. И все пак и елитните марки имат евтини, и скапани модели, нали трябва да се продават все пак. 370лв. струва твойто моделче, българските са още по евтинки. Но ако искаш истински не го търси в България, и бая нулички ще трябва да прибавиш отзад.
  9. Здравейте, пичове. Е те тва дека го правите много идейно стои. А по описанието май се сещам кои сте и ако е така евалата. Готини сте и с вас не една а много ша гавратна.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.