!draka! Публикувано Февруари 21, 2005 Публикувано Февруари 21, 2005 Мой приятел работи в радио и иска да си смени ефирната програма.Помоли ме да му потърся нещо но освен Raduga нищо кадърно не успях да му намеря.Чувал съм за Dalet OnAir и DRS но ги нямам, а и знам,че те работят със собствен формат, което означава че трябва да се въведе цялата фонотека на ново :think: Ако някой може да ми помогне Цитирай
antonium Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 в кое радио ако не е тайна де Цитирай
!draka! Отговорено Февруари 21, 2005 Автор Отговорено Февруари 21, 2005 в кое радио ако не е тайна де Ako ще помагаш помагай Въпросите после Обещана ми е почерпка ще я поделя с този който ми помогне Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 Една моя бивша любовница работи в радио, където доскоро плейваха с BPMStudio. И вервай ми, радиото е сериозно. Цитирай
antonium Отговорено Февруари 22, 2005 Отговорено Февруари 22, 2005 (Редактирано) в кое радио ако не е тайна де Ako ще помагаш помагай Въпросите после Обещана ми е почерпка ще я поделя с този който ми помогне ми то е малко сложно със софта за радио щото е платен и не знам имам радуга мога да ти дам ама ти за нея казва че я имаш ето тук има една http://www.broadcastwarehouse.com/p/BSI/Ra...Software?pid=39 и нея я имам, виж ако ти се нрави... а почерпката какво е ? тука също: http://www.brodsoft.com/ п.с. не бе интересува ме в кое радио работи , щото ако е в некое така по-известно, едва ли ще опре до форума да си търси софт Редактирано Февруари 22, 2005 от antonium Цитирай
profy Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Аз ти препоръчвам да пробваш на PARALLEL-BG Аз ползвам тяхни продукти от около 4-5 години и нямам оплаквания Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 Има някви професионални програми на сони... тук в БНР сме с ДАЛЕТ,... Пълна трагедия... тва мога да кажа за тая програма.. пълен ташак. това за професионални нужди и за голямо радио ама кат не щеш да кажеш за кое радио е тва мога да ти кажа. Иначе има сумати малки програми за такива работи Ако щеш и уинампа става за радио Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 24, 2005 Отговорено Февруари 24, 2005 в кое радио ако не е тайна де Ako ще помагаш помагай Въпросите после Обещана ми е почерпка ще я поделя с този който ми помогне Ако ме питаш с такова отношение можеш да намериш по-малко съвети и повече Цитирай
Recommended Posts