grunge_is_dead Отговорено Декември 20, 2006 Автор Отговорено Декември 20, 2006 талпата си е талпа и какъвто надпис да и сложиш... ам вей да бай т'ва е стикер Цитирай
DYLGIQ Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 НАСТРЪХНАХ! Такава беше първата ми китара, само че черна. Тремолото също беше черно, а адаптерите - модвани от неизвестен майстор - пластмасата, която е излята около тях беше издълбана до метала, предполагам с надеждата да се постигне по силен звук . Неуспешно - звучеше ужасно, а дебелият гриф е истинско предизвикателство, но направи от мен китарист. Изчезна след "ремонт" при един "майстор" - каза ми че я е счупил без да иска и ми предложи 50 лева за нея. Още ми липсва... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 (Редактирано) Аз пък имам такова: Няма да ви казвам колко е як! И реално не малко хора са го хвалили този бас как звучи. Утре може да тропна и едно сампълче направо в саунд картата. С доста по-къса мензура е от на стандартните басове, с по тънък гриф и сравнително малко тяло...с f-образна дупка Не знам какво влияние оказва тя на звука, но настина е много хубав и приятен. А и има 8 (ОСЕМ!!!) степенен суич, който не знам на какъв принцип е вързан за тия 2 адаптора, но предлага доста различни видове звук, за всеки по нещо, дето се вика... Общо взето... Jolana управляват! А, забравих да спомена, че и на баса предният винт за колана се развива и отвътре е отверка, а отзад, както се вижда има 2 такива, че като се постави прав някъде, не залита, ми си има нещо като малки "краченца"! Редактирано Декември 20, 2006 от SomeoneElse Цитирай
Recommended Posts