Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Ами тя тая информация за мен не е нова ... А откъде я научих - почти не е за вярване ...

Преди доста време говорих с Николо Коцев за едни лични проекти. Неговото мнение беше че първото нещо, от което имам нужда за това за което питах е убийствен барабанист.

Каза, че такива барабанисти има 2-3-ма в България, но са циганчета :):virtuoz:

Сега конкретно видях кого долу горе е имал предвид ;) ;)

А за да го каже в прав текст и самия Николо, ... изобщо, ама изобщо не е случайно ... :lol:

Отговорено

Наистина е невероятно,но информацията не е никак нова.Напомня ми обаче за случая когато репетирахме с една от първите ми хард рок групи в моя роден малък Ботевград и имаше едно циганче,което идваше да ни слуша по репетициите в Младежкия Дом.Пичът беше около 10-тина годишен и един ден попита дали може да се пробва да посвири на барабаните,ние се подхилихме обаче като седна ни разби,нашия барабанист беше комплексиран за доста дълго време след това :virtuoz:

Владо

Отговорено
4алга,4алга?!

ама 4овека си свири и други не6та и то доста по добре от някой като нас във форума!!!

заради това не се ограничаваите,а слушайте хората как свирят ,а НЕ какво свирят!!!

евала eL Ninyo :D

Много си прав,преди време в мойто село имаше изпращане на войник,гледката обичайна,огромна палтка,кюфтета и кебапчета, и някакъв оркестър,който свиреше само народна музика.Като отидох 9 вечерта,та в 6 сутринта си тръгнах,тия как свириха :D

Отговорено

Е сега пък вия !

Нямам нищо против циганите като наистина много добри музиканти, ама че барабаниста трябва задължително да е циганин :)

И от наще има много добри а и от турчетата (салиф- например)!

Отговорено

yeah! какви работи се случват у факултета :) първото клипче беше наистина "впечатляващо" ама второто нещо не е как треа - тия деца май не са много наясно к'во всъщност се случва... много удари, много звуци, но крайния резултат не е нищо особено, според мен първия пич е истината - всеки удар си знае мястото :) въпреки че... нека ги видим и в истинската им светлина:

http://www.youtube.com/watch?v=2KBVbKg8IBY...related&search=

Отговорено
yeah! какви работи се случват у факултета :headbang: първото клипче беше наистина "впечатляващо" ама второто нещо не е как треа - тия деца май не са много наясно к'во всъщност се случва... много удари, много звуци, но крайния резултат не е нищо особено, според мен първия пич е истината - всеки удар си знае мястото :) въпреки че... нека ги видим и в истинската им светлина:

http://www.youtube.com/watch?v=2KBVbKg8IBY...related&search=

Мен пък това много ме кефи,първо че всеки един импровизира,всеки един музикант излъчва спокойствие и всеки се кефи.Може да свирят чалга,ама я свирят как си трябва

Отговорено

Пичове.............на НГ свирих с не безизвестния Пайчо ( Стунджи се е учил от него ;) ,свирил е много с Иво Папазов...) ейййй.............майката ми се е*ба....Бахти животното е тоя........Не е истина какво преживях :ph34r::huh::ph34r: Ама и аз се надъхах здраво да свиря и после ме похвали и той сърдечно :D :green: :huh::virtuoz:

Отговорено

Вярно е. Ненчо толкова е влюбен във въпросния Пайчо, че когато Пайчо му поиска чифт тежки палки, Ненчо му подари всичките които имаше, после реши и сплашчето си да му подари, накрая може и свирка да му е направил :D

PS. Какъв е извода? Не се напивайте, когато барабаните ви са наоколо, а наоколо има и барабанист, който ви кефи. :green:

Отговорено

Бахти...аз чак сега изгледах всичко дотук...разбиха ме. Тоя барабанист има ебаси ръцете, съвсем сериозно, направо не вярвах на очите и учите си.

Ей, кви музиканти има таз държава, ей...и никой не знае за тях.

Живи да са братята роми. Супер.