mike_portnoy Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Баф!!!!! Мале тоя утрепа сичко! Едва ли обаче тия около него разбират какво наистина става пред очите им. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Те тия с него щото не са същите изроди Цитирай
Jordan_J Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Ами тя тая информация за мен не е нова ... А откъде я научих - почти не е за вярване ... Преди доста време говорих с Николо Коцев за едни лични проекти. Неговото мнение беше че първото нещо, от което имам нужда за това за което питах е убийствен барабанист. Каза, че такива барабанисти има 2-3-ма в България, но са циганчета Сега конкретно видях кого долу горе е имал предвид ;) А за да го каже в прав текст и самия Николо, ... изобщо, ама изобщо не е случайно ... Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Наистина е невероятно,но информацията не е никак нова.Напомня ми обаче за случая когато репетирахме с една от първите ми хард рок групи в моя роден малък Ботевград и имаше едно циганче,което идваше да ни слуша по репетициите в Младежкия Дом.Пичът беше около 10-тина годишен и един ден попита дали може да се пробва да посвири на барабаните,ние се подхилихме обаче като седна ни разби,нашия барабанист беше комплексиран за доста дълго време след това Владо Цитирай
evans Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 4алга,4алга?!ама 4овека си свири и други не6та и то доста по добре от някой като нас във форума!!! заради това не се ограничаваите,а слушайте хората как свирят ,а НЕ какво свирят!!! евала eL Ninyo Много си прав,преди време в мойто село имаше изпращане на войник,гледката обичайна,огромна палтка,кюфтета и кебапчета, и някакъв оркестър,който свиреше само народна музика.Като отидох 9 вечерта,та в 6 сутринта си тръгнах,тия как свириха Цитирай
makedonetsa Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Е сега пък вия ! Нямам нищо против циганите като наистина много добри музиканти, ама че барабаниста трябва задължително да е циганин И от наще има много добри а и от турчетата (салиф- например)! Цитирай
SPAF` Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 yeah! какви работи се случват у факултета първото клипче беше наистина "впечатляващо" ама второто нещо не е как треа - тия деца май не са много наясно к'во всъщност се случва... много удари, много звуци, но крайния резултат не е нищо особено, според мен първия пич е истината - всеки удар си знае мястото въпреки че... нека ги видим и в истинската им светлина: http://www.youtube.com/watch?v=2KBVbKg8IBY...related&search= Цитирай
evans Отговорено Декември 26, 2006 Отговорено Декември 26, 2006 yeah! какви работи се случват у факултета първото клипче беше наистина "впечатляващо" ама второто нещо не е как треа - тия деца май не са много наясно к'во всъщност се случва... много удари, много звуци, но крайния резултат не е нищо особено, според мен първия пич е истината - всеки удар си знае мястото въпреки че... нека ги видим и в истинската им светлина:http://www.youtube.com/watch?v=2KBVbKg8IBY...related&search= Мен пък това много ме кефи,първо че всеки един импровизира,всеки един музикант излъчва спокойствие и всеки се кефи.Може да свирят чалга,ама я свирят как си трябва Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 2, 2007 Автор Отговорено Януари 2, 2007 Пичове.............на НГ свирих с не безизвестния Пайчо ( Стунджи се е учил от него ,свирил е много с Иво Папазов...) ейййй.............майката ми се е*ба....Бахти животното е тоя........Не е истина какво преживях Ама и аз се надъхах здраво да свиря и после ме похвали и той сърдечно :green: Цитирай
Mandalay Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Вярно е. Ненчо толкова е влюбен във въпросния Пайчо, че когато Пайчо му поиска чифт тежки палки, Ненчо му подари всичките които имаше, после реши и сплашчето си да му подари, накрая може и свирка да му е направил PS. Какъв е извода? Не се напивайте, когато барабаните ви са наоколо, а наоколо има и барабанист, който ви кефи. :green: Цитирай
makedonetsa Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 EЙ , браво Ненчо ! Наистина това е един голям барабанист ! Обади ми се , ако искаш да ти дам инструментална народна музика(орк.Тракия и т.н) ! Цитирай
7thString Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 А малките циганета видяхте ли :wow: Цитирай
Egon Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Бахти...аз чак сега изгледах всичко дотук...разбиха ме. Тоя барабанист има ебаси ръцете, съвсем сериозно, направо не вярвах на очите и учите си. Ей, кви музиканти има таз държава, ей...и никой не знае за тях. Живи да са братята роми. Супер. Цитирай
Recommended Posts