Hillbilly Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Хубава идея , ама ме е жал за китарата нали сте чували за насилието в училище.Иначе ми се иска... офтопик:/ Абе кви са тея глупости?!Само аз ли не я виждам тая агресия,или е защото ен гледам телевизия. Всичко е спекулация и преувеличения от страна на медиите.Доста пъти сме си свирили с приятели в даскало(на китарите да не си помисли някой нещо) никой нищо нема да ти каже,нито ще те нападне,а напротив правиш шоу на хората-само позитивни емоции. И за да не каже някой,че говоря на изуст-уча в ПГЕЕ Пловдив - училището със "стриптизьорката" пред кабинета на директора.Много шум за нищо. счупете телевизора..,вреден е! Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 (Редактирано) И аз бая съм свирил в даскало, с още 3-ма, 4-ма... Най-агресивното е някой да ти хвърли някой пренебрежителен поглед. Да са живи и здрави, щом има кой да се кефи По темата: Аз също едвм кретам с времето, има дни, в които не свиря... :wall: Според мен прогресът ми не е много добре, според други не е толкоз зле... Здраве да е пак, прави ми супер, ама супер кеф...енд нотинг елс..да де! Редактирано Декември 18, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 не се притеснявай и свири колкото време имаш. 30-40 минути на ден е достатъчно, за да напредваш с добри темпове, стига да си максимално концентриран и да знаеш каква цел гониш. единствено техниката няма да ти напредва бързо с толкова свирене. поздрави Петър Цитирай
TerminalFrost Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 Никога не съм вярвал в задължителното свирене по няколко часа на ден (освен ако не си в музикално училище). Количеството не винаги е отражение на качеството, освен това прекаляването с времето за свирене може да има много негативни последствия - физически и психически. Свиренето трябва да бъде удоволствие, съчетано с краткосрочни, а не дългосрочни цели и не трябва да се превръща в мания. Аз свиря когато ми се свири и каквото ми се свири. Тъй като натоварването в работата ми е доста голямо, много често вечер последното нещо, което ми се прави е да свиря, и се е случвало с дни и седмици да не пипвам китарата. Цитирай
N'Gor Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 .....според мен не ти е малко свиренето , само да не е машинално ! Иначе идеята със слушалките е префектна ..... Цитирай
llubaci Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 Варианта с изключена електрическа китара е идеален .През повечето време свиря така и не вдигам шум .Освен това не се заблуждавам за техническото си ниво . Цитирай
lizardman Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 бе само аз ли винаги свира без да включвам китарата стига с тез жици бе хора Цитирай
AXE Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 Аз преди като бях на общежитие (т.е. не бях сам в стая) съм излизал в коридора на блока да свиря :guitar: Сега като си го представям, интересна атракция съм бил :green: Та мисълта ми беше, че с желание винаги има начин. Хората вече го казаха - слушалки, изключена китара. Виж и дали не можеш да си промениш ежедневието така, че примерно да си лягаш рано и да ставаш сутрин с кокошките, когато дъртите и без това вече са на крак Цитирай
zombie_ Отговорено Декември 19, 2006 Автор Отговорено Декември 19, 2006 Абе хора кой ви каза, че имам електрическа, че да не я включвам или да турам слушалки.Е, да де аз не казах, че е класическа :wall: Цитирай
AXE Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 (Редактирано) Има едно нещо дето се казва сурдинка и служи за заглушаване на акустични струнни инструменти Може и сам* да изимпровизираш нещо. Принципа е че увиваш грифа около nut-a с нещо тънко и меко, което да обира известна част от амплитудата на струните и следователно ще се чува по-тихо. Успех *опааа, сега видях подписа. Извинете госпожице Редактирано Декември 21, 2006 от AXE Цитирай
fluti Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Аз за това казах памук или вълна напълваш я и няма да се чува. Пък после ще дадеш на баба ти да ти оплете пуловер Цитирай
Recommended Posts