Atari Публикувано Февруари 20, 2005 Публикувано Февруари 20, 2005 (Редактирано) 1)nickname: Atari 2)Възраст: 23 1/2 3)Образование: средно - ЕГ и на два изпита и дипломна работа от Висше 4)Вашият инструмент/и: Китара 5)Предпочитан музикален стил: Твърде много стилове и твърде различни. Обще взето харесвам британска музика 6)Вашият вдъхновител: Като тийн - Кобейн , после Били Корган (Смашинг Пъмпкинс), Греъм Коксън (екс-Блър), а басиста на Блър за малко да ме направи басист и Фън Ловин Криминалс, Роб/Уайт Зомби, - това са главните още Криспиън Майлс (Кула Шейкър), Бек, Нова Генерация, Бед Рилиджън, Туул, Ред Хот, Еър, - в различни моменти, а напоследък ме вдъхновяват някой не толкова познати открития на ВВС Мегачас... Както и нашумелите Франц Фердинанд 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Ако под това се разбира участия в групи - свирил съм по групи в Добрич, от където съм. Горе долу 4-5, като стиловете варираха от нещо-като-ска през кавър-група, та до грайндкор. Тогава не бях видял много и си мислех, че е голяма работа Иначе най-големия ми успех е подгряване на Сигнал, на площада с две авторски песни, а иначе не понасям тези пенсии... Имам доста авторски песни, но те са доста простички и не толкова музикално изпипани Иначе не съм свирил в група от 5 години, но това не ми пречи всеки ден да си свиря заедно със УинАмп-а 8)Странични интереси: Написани са в профила ми: Картография, Оригами, Книги, Компютри, Дизайн, GIS, Футбол 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Трудна работа Редактирано Февруари 20, 2005 от Atari Цитирай
AXE Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Я, ти кой си бе? Аз също съм от Добрич Милен съм аз. Я кажи с кой си свирил - сигурно се знаем, ама не се сещам :wall: Бах - събрахме се Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 'Айде най-честито ти и от мен прифорумяване и дано идват повече хора с разнообразни интереси (и не само)като твоите!!! Чакаме те на следващата форумна среща - следи секция "Какво,кога,къде" Цитирай
Atari Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 Ами кой казвам се Венци - свирех едно време с Делян, Левчев и Пушкин - Anarcho Revolt. А имаше и група Алегория като бях 10-клас хехехе. Последно свирих с Петър Вестника Цитирай
AXE Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Не - като ти прочетох пак представянето - не може да си Хулигана Ама за друг Венци не се сещам :wall: Цитирай
Atari Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 Хахаха знаех си, че ще ме объркаш с другия Иначе ти си на 19 - аз на 23 и половина - разлика си има - нормално е да не се сетиш Цитирай
AXE Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 А явно и ти не ме познаваш от снимката. Ти си свирил в Алегория, така ли? Тъпото е, че ти не си свирил в група от 5 години, а аз съм ходил по концертите през последните 5 години А как ми се ходи на концерт в Младежкия...тука не е същото Ама то без Митака и в Добрич май не е същото Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 За Блър наздраве, да живеш! :hello: Цитирай
Recommended Posts