Topsun Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Аве и виртуална ще я пием :) Наздраве! Цитирай
SiBiLaNt Отговорено Януари 13, 2005 Отговорено Януари 13, 2005 (Редактирано) Аз свиря на пиано Само дето теорията ми я няма хич иначе технически съм на може да се каже над средно ниво... мога да свиря на Шопен предимно нещата щото те много ме кефят... "Military" Polonaise, Op. 40, No. 1 например е може би най - доброто, което мога. Освен това, почти всички прелюдии (без много бързите моменти в някои от тях щото не съм се занимавал да ги разучавам , но ако се наложи за 1 - 2 седмици бих ги просвирил... мога да свиря и повечето (ако не всички - особено ако съм ги свирил преди това) бавни неща като Claire de Lune, Лунната соната (само популярното второ движение, без третото), На Елизе и т.н. Е, зависи де :green: Свиря предимно по ноти и предимно класическа музика както се досещате може би... бих свирил и друго, но в момента се оказва, че нямам пиано, тъй като отскоро съм в София (имам си пиано в Пазарджик)... Импровизацията ми е общо взето зле (тъй като теорията ми е зле също), но мога да си дрънкам с акорди там и да си съчинявам мелодийки... но нищо, което звучи професионално като нещо, което някой би купил... но като се замисля и всъщност не съм вложил много усилия във подобряването на импровизациите ми... просто повече ме кефи да взема едни ноти и да си усъвършенствам техниката и да ги разучавам... Между другото се занимавам с "Tracking" малко... или се занимаваХ - нещо напоследък много бачкам и играя на игри . Това е композиране с компютър и семпли, за тези които не знаят. Може да намерите повече инфо ако потърсите "trackеr music" на някоя търсачка. Правих разни експерименти и с "Buzz". Гъзария е, някой ден може и по - сериозно да се хвана... http://buzzmachines.com Някой друг занимава ли се с подобни работи. Ако искате мога да ви пусна нещо, което съм правил... преди година. Малко детска радост е... Та общо взето това е... бири не искам щото не пия алкохол :green: . Редактирано Януари 13, 2005 от SiBiLaNt Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 По принцип свиря от 7 годишен на пиано и от 5 години на клавир, но не може да се каже,че съм добър.Но за сметка на това какъв почитател на бирата съм...леле мале...Ха-ха... Цитирай
Боян Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Е, тамън навреме идеш, тръгвай към сбирката, след 1 час е! Там ше черпят бира! :hello: Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 (Редактирано) Аз пък си търся клавиристка-все още не съм вийдал такава.И понеже аз съм клавирист искам да видя женското мнение за клавишите.Искам да се запозная с такава девойка, дето се кефи на клавирите.Евентуално можем да обменим и опит...ако съществува такава-нека ми пише!!!чакам!!! Редактирано Януари 21, 2005 от SGEORGE Цитирай
Боян Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 (Редактирано) ТУКА http://forum.muzikant.org/index.php?showto...indpost&p=15549 И ше има там една такава девойка Редактирано Януари 21, 2005 от Боян Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Аз пък си търся клавиристка-все още не съм вийдал такава.И понеже аз съм клавирист искам да видя женското мнение за клавишите.Искам да се запозная с такава девойка, дето се кефи на клавирите.Евентуално можем да обменим и опит...ако съществува такава-нека ми пише!!!чакам!!! Исфиняфай,ама...Ти чете ли ЦЯЛАТА тема?!?Аз какво съм според теб - мъжко ли ? Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Аз пък си търся клавиристка-все още не съм вийдал такава.И понеже аз съм клавирист искам да видя женското мнение за клавишите.Искам да се запозная с такава девойка, дето се кефи на клавирите.Евентуално можем да обменим и опит...ако съществува такава-нека ми пише!!!чакам!!! Исфиняфай,ама...Ти чете ли ЦЯЛАТА тема?!?Аз какво съм според теб - мъжко ли ? Опа sorry.Нещо съм се объркал...не съм на тази земя...днес... Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Аз съм така всеки ден - ще се разберем с теб,значи Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Аз пък си търся клавиристка-все още не съм вийдал такава.И понеже аз съм клавирист искам да видя женското мнение за клавишите.Искам да се запозная с такава девойка, дето се кефи на клавирите.Евентуално можем да обменим и опит...ако съществува такава-нека ми пише!!!чакам!!! Исфиняфай,ама...Ти чете ли ЦЯЛАТА тема?!?Аз какво съм според теб - мъжко ли ? Та кажи още нещо...примерно ква музика свириш...любими банди,клавиристи,песни,клавири...и т.н....каквото се сетиш!!! Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 21, 2005 Отговорено Януари 21, 2005 Аз съм така всеки ден - ще се разберем с теб,значи Ама освен,че не съм на тази земя,съм и в някакъв филм от известно време и не мога да изляза от него...голям смях пада!!!Ама на мой гръб...ама и аз се смея! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 Аз съм така всеки ден - ще се разберем с теб,значи Ама освен,че не съм на тази земя,съм и в някакъв филм от известно време и не мога да изляза от него...голям смях пада!!!Ама на мой гръб...ама и аз се смея! Само кажи кой е филма - ще ти намерим субтитри и всичко ще е наред! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 24, 2005 Отговорено Януари 24, 2005 брех маа му!зор си е и тва е!няма колеги пианисти и тва е!мисля си да постна някаква нова тема за пианиси и след това се разобеждавам чудя се дали да не я поствам на дуги места като говорилнята например,за да е по достъпна,но все пак ще постна нещо ново Цитирай
SGEORGE Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Аз съм така всеки ден - ще се разберем с теб,значи Ама освен,че не съм на тази земя,съм и в някакъв филм от известно време и не мога да изляза от него...голям смях пада!!!Ама на мой гръб...ама и аз се смея! Само кажи кой е филма - ще ти намерим субтитри и всичко ще е наред! Филма е SGEORGE SUPERSTAR...ама не знам имена на актьори... Цитирай
Recommended Posts