NewUser Публикувано Декември 15, 2006 Публикувано Декември 15, 2006 (Редактирано) Значи да ви попитам добър ли е този синтезатор: 4 октави, 100 инструмента, 100 акомпанимента, 100 песни, 2 говорителя, MIDI in/out. ето ви и линк http://www.technopolis.bg/big_prod.php?offer=157521 Колко струва иначе? Има ли стерео? и вообще има ли синтезатор с стерео защото не съм много запознат. Редактирано Декември 15, 2006 от NewUser Цитирай
NewUser Отговорено Декември 15, 2006 Автор Отговорено Декември 15, 2006 аа да и забравих да попитам Има ли наистина Midi in/out с който мога да си го вържа към компа и разни програми там? Цитирай
NewUser Отговорено Декември 16, 2006 Автор Отговорено Декември 16, 2006 Е добре де никой ли няма да ми помогне Цитирай
dany Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 Предполагам абсолютно всички синтове от поне последните 10 години имат миди интерфейс и стерео изход(поне за слушалки). А и щом пише че има миди, значи има. Дали е добър, зависи за какво ти трябва, на какво ниво си и т.н. Иначе всеки би ти казал, че 4 октави са крайно недостатъчни дори и за начинаещ. Цитирай
NewUser Отговорено Декември 16, 2006 Автор Отговорено Декември 16, 2006 А за тея пари можеш ли да ми препоръчаш нещо по добро, че въобще не съм запознат Цитирай
dany Отговорено Декември 16, 2006 Отговорено Декември 16, 2006 (Редактирано) И аз не съм много запознат, но за тези пари ако не по-добри, поне с 5 октави нови трябва да има. Ако нещо на старо те устройва, може да потърсиш в обявите на форума за някой Yamaha PSR за такава цена и също в тези обяви. Редактирано Декември 16, 2006 от dany Цитирай
ves_es Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 Здрасти , пича е прав този саит може да ти помогне много остави обява и следи постоянно какво става !! успех Цитирай
Драго Отговорено Декември 20, 2006 Отговорено Декември 20, 2006 Здрасти за Касиото си пише в сайта че има миди вход и изход. Иначе не е дженерал миди, клавиатурата не е динамична. Ако е само за дома и бита да си програмираш нещо в компа и после да си транспонираш инструментите /заради октавите/ става. Има китайски свирки с по пет октави, динамична клавиатура за 230 левчета, при това са дженерал миди. И те не са върха, но за малко по малко парички получаваш бонус, една октава и другото което споменах. Успех! Цитирай
Recommended Posts