HanSolo Публикувано Февруари 19, 2005 Публикувано Февруари 19, 2005 От доста време насам ми се е загнездила една мисъл в главата.Черната предна кожа на касата и едноцветните барабани,нещо взеха да ми доскучават.Замислям се за някакъв цветови тунинг,не че искам голи мадами със змийски тела ама.........Някой правил ли е подобно нещо,или поне знаете ли някой който може да го направи,така че да не ми се налага след това два месеца да си търкам сета с едра шкурка.Виждал съм такива барабани по концерти и ми стоят адски ефектно.Не ,че ще ми помогне на свиренето,но все пак............луд на шарено се радва! Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 И аз искам да си направя барабаните така: Ама няма кой да спомогне. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 пусни обява,че си търсиш спонсор поне опитай Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 е то и аз искам ама няма просто ,освен ние сами да си ги драскаме с маркери особено ако имаме такива художествени наклонностти Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 хвани една кака и я "нарисувай" на кожите.какъв е проблема? Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 Според мен в някоя рекламна агенция, където по принцип има печат върху чаши, запалки и други такива неплоски повърхности, да могат да печатат и върху кожа. Не съм питал, но имам един човек предвид и ще го. Другият вариант е да се направи една винилова лепенка с големина на кожата и чисто и просто да се лепне, но пък тогава акустичните качества на кожата си заминават. Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 И аз искам да си направя барабаните така: ахахаа ..е така със сигурност ще си гарантираш няколко минути внимание и без да можеш да свириш Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 да бе ама то и тези които гледат барабаните ще им е много интересно Цитирай
vovcho Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Познавам едно момиче, което прави много готини тениски. Ама ги рисува с некви боички или нещо такова. Ако това няма да попречи на звука. Мога да я питам дали би се захванала с такова нещо. Цитирай
xSKACOREx Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Познавам едно момиче, което прави много готини тениски. Ама ги рисува с некви боички или нещо такова. Ако това няма да попречи на звука. Мога да я питам дали би се захванала с такова нещо. за пилето (илка) ли става дума. от софия? Цитирай
Sharky Fatass Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Мисля, че в рекламни къщи правят едни много хитри лепенки изрязани с ниаква яка машина и само си ги лепиш... Не знам обаче дали става за истински шарени картинки (снимки и такива неща) Освен това вероятността да ти се скапе звука май е съществена (самите лепенки са си дебели...) Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 много ми е чудно защо се вманиачихте толкова?взимате една стара чисто бяла кожа и си я рисувате с моливчета и флумастерчета (както едно време като бяхме малки).ако се прецака,няма да е голяма загубата,щото кожата е стара,а ако става ще е готнали така Цитирай
HanSolo Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 много ми е чудно защо се вманиачихте толкова?взимате една стара чисто бяла кожа и си я рисувате с моливчета и флумастерчета (както едно време като бяхме малки).ако се прецака,няма да е голяма загубата,щото кожата е стара,а ако става ще е готнали така Случайно да имаш няколко кожи в повече,че на мен нещо са ми кът? Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Да почна ли и аз да спамвам с такива малоумни изказвания в клавирния форум, а? Цитирай
Recommended Posts