Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Това с процесорите е сложна работа. Аз свиря с KORG, така и не му запомних модела. Но като цяло е много добър за парите си. Струва май 270 лв., но за тези пари върши идеална работа. Все пак колкото и да е добър един процесор, ако се включидиректно в пулта става мазало. Винаги трябва да си минава през кубе ако искаш качествен звук. въпросния Корг не е от най- висок клас, но върши идеална работа и за живо свирене. Разбира се на живо аз използвам Драйва на кубето, а от процесора вземам по някоя и друга глезотийка. Както и да е. Ти си знаеш най- добре. Не знам какъв стил музика свириш и какво ти трябва, но в никакъв случай не се лъжи да си вземаш ZOOM 505. Не искам да обидя никой от форума, но за мен това би била най- лошата инвестиция. ;)

Отговорено
Би ли ми казал някои,какъж процесор средна класа ми е нужен за свирене директно в миксера.

Всеки процесор става за свирене директно в миксера ;)

Отговорено

вземи си нещо на принципа на AMP SIMULATION,има на BEHRINGER,YAMAHA,LINE 6 и още много,те са направени точно с цел да се свири в миксер.За малко пари бих препоръчал BEHRINGER X-Vamp.

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.