valtondim Отговорено Януари 23, 2016 Отговорено Януари 23, 2016 Благодаря Наско , за лаик като мен , "не е толкова зле" , казано от музикант като теб , означава много :-) 1 Цитирай
valtondim Отговорено Януари 25, 2016 Отговорено Януари 25, 2016 Като съм решил да се излагам , поне да е на 100% :-) И един съвет : Никога не записвайте в неделя в къщи , когато домашните също са си у дома :-) Listen on Soundcloud.com 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 26, 2016 Автор Отговорено Януари 26, 2016 Като прескочим пак забележката за блендата, освен двугласията, има интересно попадение около 2 мин., където свириш тапинг с клийн саунд. Продължавай все така да си активен в този раздел Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Февруари 1, 2016 Автор Отговорено Февруари 1, 2016 Браво на Heartman - това се казва активност Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Март 3, 2016 Автор Отговорено Март 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=alPL2HmnXbA 4 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Март 7, 2016 Отговорено Март 7, 2016 Наско, мисля че онзи ден посвирих на тази китара, Това ли е китарката, която Арбен е взел от теб? Цитирай
Recommended Posts