atanas_shishkov Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 (Редактирано) Ако има желаещи да се включат, ще постна бекинг трака https://soundcloud.com/atanasshishkov/late-night-ballad Gear : Ibanez RG570 - guitarFractal Audio Axe-FxVovox and Elixir cablesElixir StringsBone pick Редактирано Декември 23, 2015 от atanas_shishkov 7 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 12, 2016 Автор Отговорено Януари 12, 2016 Мишо, днес по-късно ще го постна 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 12, 2016 Автор Отговорено Януари 12, 2016 Бекинг трака може да изтеглите от този линк https://dl.dropboxusercontent.com/u/12261663/SHARED/BT-Late%20Night%20Ballad.rar Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 14, 2016 Автор Отговорено Януари 14, 2016 Браво, Мишо, долавя се много добър Блекмор вайб! Цитирай
killer Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 Момчета поздравления, истинско удоволствие е да ви слуша човек. Наско, тази песен ми е влязла под кожата още от миналата година, когато я пусна темата и само чаках да пуснеш трака. Ето и моето включване. Cort G Custom (Emg 89/Sa/Sa) => T.c. Electronic Desktop Konnect 6 => Guitar Rig 5. Поздрави, Марио. 4 Цитирай
Heartman Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 Ако ви прилича на моменти на Too many tears значи е било нарочно И жалките ми опити за свирене "отвън" не ги забелязвайте много. 4 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 16, 2016 Автор Отговорено Януари 16, 2016 Чудесни включвания, момчета! Марио, изненадваш ни с тази китара Означава ли това, че се завръщаш към 6-струнните и сменяш бранда или е просто работен инструмент? 1 Цитирай
killer Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 @Heartman - Поздравления, звучи убийствено, чак съжалявам, че няма и картина. Наско, знаех си, че веднага ще ме изловиш. Китарата е просто един страхотен работен иструмент в средния клас. Много дълго исках нещо със сингъл койли, което да задоволи нуждата ми от приличен чист звук, който Ибанците не можеха да ми предложат, но и да е достатъчно универсално. Със сигурност не сменям марката и все още изповядвам силно 7 струнната религия. 1 Цитирай
zwero Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 Ами бях решил да не досаждам вече в тоя раздел, ама вие ме довършихте с тия жици. Записах от раз... каквото е станало. 3 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 16, 2016 Автор Отговорено Януари 16, 2016 @ killer - Марио, въпросът беше малко риторичен - като знам какви уникални инструменти притежаваш, далеч съм от мисълта, че ще избягаш от 7-струнната религия и марката Ibanez / ти си много "виновен", че сериозно залитнах в тази посока / @ zwero - Браво, трябва да "досаждаш" по-често в този раздел - аз лично се изкефих на твоя джем 2 Цитирай
killer Отговорено Януари 16, 2016 Отговорено Януари 16, 2016 @zwero - Съгласен съм с Наско, не спирай да "досаждаш", хареса ми. Наско, благодаря за милите думи. Много се радвам, че по някакъв начин съм допринесъл за това Ибанец да е основна част от твоят арсенал. 1 Цитирай
valtondim Отговорено Януари 22, 2016 Отговорено Януари 22, 2016 Сутринта преди работа , подрънках връз този трак , не ми стигна времето и записах малко повече от минута , което е добре , едва ли някой би издържал да ме слуша по-дълго :-) Listen on Soundcloud.com 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 22, 2016 Автор Отговорено Януари 22, 2016 Не е толкова зле, Валери, добре си се постарал с унисоните, макар че са записвани набързо. Ако китарната бленда не беше толкова "хеви метъл"-ска, щеше да е още по-добре Цитирай
Recommended Posts