Kolyo-ThePunk Публикувано Декември 12, 2006 Share Публикувано Декември 12, 2006 Незнам до колко ми е вярна информацията но дочух за ел. схемичка лесна за изпълнение която върши следната работа - Соло китара да върши работа за бас китара. Ако има нещо вярно в това и някой е виждал тази схеничка някъде моля пратете линкче Благодаря в Аванс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Декември 13, 2006 Share Отговорено Декември 13, 2006 Това, което търсиш най-вероятно е октавер - пускаш му някакъв сигнал и той синтезира 1 (и/или 2) октави по-нисък. Би могъл да замени бас за някакъв демо запис, но не очаквай прекалено много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kolyo-ThePunk Отговорено Декември 13, 2006 Автор Share Отговорено Декември 13, 2006 мисля че говорим за едно и също нещо знам че не е 1:1 като бас-а но за момента става въпрос не за записи а просто за удоволствие Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kolyo-ThePunk Отговорено Декември 13, 2006 Автор Share Отговорено Декември 13, 2006 А схема от къде мога да си изровя ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kolyo-ThePunk Отговорено Декември 14, 2006 Автор Share Отговорено Декември 14, 2006 с риск да стана страшно нахален ще помоля за по точно име на за да знам поне как да го търся и да му намеря схемата моля някой да помогне че ми е нужно това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts