niki4ko Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 Washburn и те имат доста яки.Дори сега пазара е залят от washburn особено във магазин Фактор, а и в малкия цум Цитирай
niki4ko Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 Ами гледал съм китари на рок-звезди и са м/у 3500-4500 $. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 (Редактирано) Ами това, че Ibanez-а е с флойд роуз(предполагам) не е чак толкова важно за теб предполагам. Различните тремола променят и звука на китарата. Недей да си мислиш, че китарата с най-много адаптери, и най-якия флойд роуз звучи най-добре. Щом китарата е 433 лв, представиси каква и е производствената цена, колко струва това тремоло, и от какво е направено, за да струва толкова. Доколкото знам цинкови сплави. При тремолата стил стратокастер, поне пластината, върху която стоят подвижните секции е от лист стомана, ако не друго. Редактирано Декември 12, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
niki4ko Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 С тремоло е , но е по-меко от на Washburn и Yamaha.А и знам, че ибанеца вади по-мощен звук Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Какво значи мощен звук за теб? Колко вата мощност има? Ти си знаеш какво да избереш, но според мен ямахате е поне една идея по-добра китара за тези пари. Цитирай
niki4ko Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 Гледах и много squaery стратокастери.Уж били качествени уж хубави ма азне съм им фен.Ебаси пръчките са според мен.Но като цяло са си един клас всичките и качество Цитирай
niki4ko Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 Ами примерно като на Стив Вай.Плътен като на Soulfly примерно Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Точно за това говоря за ямахите, че по мои наблюдения имат малко по-добро качество за класа си. Не че са един клас отгоре, но са малко по-прецизно изработени, мисля. Иначе и скуаер не са пръчки, но просто нямат кой знае каква репутация, което означава, че хората просто биха предпочели да прочетат друго име на главата на китарата. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 (Редактирано) Той звука почва от китарата, минава през ефектите, усилвателите, студиото, тонрежисьора. Не се занасяй. Свири с тази китара, която ти е по-симпатична и по удобна. И без това ако тръгнеш да ставаш добър музикант неминуемо ще си смениш китарата с по-добра и по-скъпа. Редактирано Декември 12, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
niki4ko Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 Да сигурно е така.Утре ще видим какво ще му каже оня.Аз иначе до сега имам една Кремона ремонтирана с 2 двойни адаптора.Много плътен звук.Добре звучи Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Знам ги, аз свирих с такава преди време. Цитирай
niki4ko Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 Да сигурно е така.Утре ще видим какво ще му каже оня.Аз иначе до сега имам една Кремона ремонтирана с 2 двойни адаптора.Много плътен звук.Добре звучи ма е неудобна за напредване.Спира ти развитието.А и на тоя етап не заслужавам китара за 600-700 лв щото не съм толко добър Цитирай
Recommended Posts