Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Ами това, че Ibanez-а е с флойд роуз(предполагам) не е чак толкова важно за теб предполагам. Различните тремола променят и звука на китарата. Недей да си мислиш, че китарата с най-много адаптери, и най-якия флойд роуз звучи най-добре.

Щом китарата е 433 лв, представиси каква и е производствената цена, колко струва това тремоло, и от какво е направено, за да струва толкова. Доколкото знам цинкови сплави.

При тремолата стил стратокастер, поне пластината, върху която стоят подвижните секции е от лист стомана, ако не друго.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

Какво значи мощен звук за теб? Колко вата мощност има?

Ти си знаеш какво да избереш, но според мен ямахате е поне една идея по-добра китара за тези пари.

Отговорено

Гледах и много squaery стратокастери.Уж били качествени уж хубави ма азне съм им фен.Ебаси пръчките са според мен.Но като цяло са си един клас всичките и качество

Отговорено

Точно за това говоря за ямахите, че по мои наблюдения имат малко по-добро качество за класа си. Не че са един клас отгоре, но са малко по-прецизно изработени, мисля.

Иначе и скуаер не са пръчки, но просто нямат кой знае каква репутация, което означава, че хората просто биха предпочели да прочетат друго име на главата на китарата:).

Отговорено (Редактирано)

Той звука почва от китарата, минава през ефектите, усилвателите, студиото, тонрежисьора. Не се занасяй. Свири с тази китара, която ти е по-симпатична и по удобна. И без това ако тръгнеш да ставаш добър музикант неминуемо ще си смениш китарата с по-добра и по-скъпа.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

Да сигурно е така.Утре ще видим какво ще му каже оня.Аз иначе до сега имам една Кремона ремонтирана с 2 двойни адаптора.Много плътен звук.Добре звучи

Отговорено

Да сигурно е така.Утре ще видим какво ще му каже оня.Аз иначе до сега имам една Кремона ремонтирана с 2 двойни адаптора.Много плътен звук.Добре звучи ма е неудобна за напредване.Спира ти развитието.А и на тоя етап не заслужавам китара за 600-700 лв щото не съм толко добър