Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Радвам се, че ви харесва. Гадното е, че в момента групата е в лошо положение и няма изгледи да се оправи. Все пак се радвам, че ви харесват нещата, които сме направили. Ето още две песни:

Invisible Dreams - Pray

Invisible Dreams - Your Game

Очаквам коментарите ви.

MENSA

• Отговори 33
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Са го слушАх на слушалки и смятам ,че вокала си е точно с подходящата сила.А във 2-рото парче намирам леко сходство с Voivod'93 ,което ме радва и не е срещано по нашите земи.Аферим..... или там неква друга похвала.

Отговорено

jFog в Сливен сме така скромни :)

Браво за парчетата и дано се справите с проблемите, защото града ни и без това пустее откъм музика, като изключим титаните Оркестър Карандила...

Отговорено

Много е ГУТ , и не е ДЕМО , туй си е направо за у тавата . Повече Сливенска перла ,повече свиренье и никакво отпускане ! Звучи идеално , вокала също има доста интересен глас

Отговорено

Благодаря ви още веднъж за хубавите коментари. Ето и едно видео на групата, което направихме в репетиционната с фотоапарат. Аз съм басиста в случая, макар че това не е по моята специалност ама...басиста ни беше зает и се наложи да хвана баса :) . Този път кавър за всички фенове на Limp Bizkit (или Metallica ли бяха тия???).

MENSA

Отговорено

значии много ви се радвам ... яките парчета са.. добра работа!и щом кавъра на МЕТАЛИКА ми допадна значии ... няма за кво да гворим просто.. :metalist: и вокалът.. страшен е!успех и си имате още една фенка ;):rockband:

• 1 month later...
Отговорено

E както казах в Сливен сме страшна работа хахах :D Евала за кавърите, много якост. Само не ми хареса, че вокала казва репликите на Фред от лайв видеото на кавъра им на Metallica. Иначе всичко останало е супер!

Отговорено

уеуеееееееееееее майко голям екшън

версията си е на Бизкит от МТВ Иконите баш, много кефи , макар че не им съм фен много се накефих като я гледах за пръв път

И това изпълнение пълни душата на макс!

п.ц.Китариста е ВАЛЯК от всякъде!!!мощно добиче хохохо в погото трябва да е като вятърна мелница хаха

кефи кефи евала ви момчета

санатариум е оправете грешката ше излизате у търсачката по успешно