Mensa Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 Радвам се, че ви харесва. Гадното е, че в момента групата е в лошо положение и няма изгледи да се оправи. Все пак се радвам, че ви харесват нещата, които сме направили. Ето още две песни: Invisible Dreams - Pray Invisible Dreams - Your Game Очаквам коментарите ви. MENSA Цитирай
wessy Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 ...Гадното е, че в момента групата е в лошо положение и няма изгледи да се оправи... Ник'фи такива Я се стягайте! ;) Цитирай
jFog Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 втората песен трошка направо! кви демота бе пич т'ва е издялкано от всякъде! Цитирай
yakiya Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Са го слушАх на слушалки и смятам ,че вокала си е точно с подходящата сила.А във 2-рото парче намирам леко сходство с Voivod'93 ,което ме радва и не е срещано по нашите земи.Аферим..... или там неква друга похвала. Цитирай
vile.odp Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 jFog в Сливен сме така скромни Браво за парчетата и дано се справите с проблемите, защото града ни и без това пустее откъм музика, като изключим титаните Оркестър Карандила... Цитирай
dedomito Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Много е ГУТ , и не е ДЕМО , туй си е направо за у тавата . Повече Сливенска перла ,повече свиренье и никакво отпускане ! Звучи идеално , вокала също има доста интересен глас Цитирай
niki-l.s. Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 (Редактирано) жестоки парчета, перфектен запис, стил и идеи. "евала" момчета Редактирано Януари 26, 2007 от niki-l.s. Цитирай
Mensa Отговорено Януари 28, 2007 Автор Отговорено Януари 28, 2007 Благодаря ви още веднъж за хубавите коментари. Ето и едно видео на групата, което направихме в репетиционната с фотоапарат. Аз съм басиста в случая, макар че това не е по моята специалност ама...басиста ни беше зает и се наложи да хвана баса . Този път кавър за всички фенове на Limp Bizkit (или Metallica ли бяха тия???). MENSA Цитирай
Metallica_88_ Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 значии много ви се радвам ... яките парчета са.. добра работа!и щом кавъра на МЕТАЛИКА ми допадна значии ... няма за кво да гворим просто.. и вокалът.. страшен е!успех и си имате още една фенка Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Еее не мога просто да не се исфукам...в Your Game аз свиря : Цитирай
mike_portnoy Отговорено Януари 30, 2007 Отговорено Януари 30, 2007 Браво! Наистина добър звук, а и парчетата са добри. Успех! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Пуснете малко сийд и за хората от чужбина плз! Че датата.... А I disappear e мноооого яка Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Март 17, 2007 Отговорено Март 17, 2007 искате да кажете че тази група е българкса...и пичовете са от сливен ...... само на колене и поклон Цитирай
vile.odp Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 E както казах в Сливен сме страшна работа хахах Евала за кавърите, много якост. Само не ми хареса, че вокала казва репликите на Фред от лайв видеото на кавъра им на Metallica. Иначе всичко останало е супер! Цитирай
jFog Отговорено Март 20, 2007 Отговорено Март 20, 2007 уеуеееееееееееее майко голям екшън версията си е на Бизкит от МТВ Иконите баш, много кефи , макар че не им съм фен много се накефих като я гледах за пръв път И това изпълнение пълни душата на макс! п.ц.Китариста е ВАЛЯК от всякъде!!!мощно добиче хохохо в погото трябва да е като вятърна мелница хаха кефи кефи евала ви момчета санатариум е оправете грешката ше излизате у търсачката по успешно Цитирай
Recommended Posts