Mafiozo Публикувано Декември 11, 2006 Share Публикувано Декември 11, 2006 Моля да ме насочите в избора на кубе за домашно ползване. Разполагам с 350 лв. Предпочитам да е всичко без Берингер. Не съм много претенциозен към звука, ама кубето да не е с много лек драйв. Бях гледал наскоро едно кубе Маршал в магазина под Концертна зала в Пловдив и искам да попитам за Вашето мнение относно това кубе(ако някой го е виждал), не мога да кажа модела. Ако има нещо друго което може да ми препорачате ще сам много балагодарен. Общо взето търся нещо ново, което върши работа за домашно позване. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Декември 11, 2006 Share Отговорено Декември 11, 2006 ами много правилно си се насочил да не е Берингер! евала, нека всяка тема с това започва за тези пари може да се намери нещо с 10 инча говорител. за вкъщи е екстра виж малките модели на пийви http://peavey.com/products/browse.cfm/acti...stubeSeries.cfm конкретно енвой и рейдж готини ампчета са, драйва им е стабилен и като цяло са добри малките 10 инчови маршали също са добре - ако го чуеш и ти хареса взимай - и те стават и фендерчета има за тия пари, ама щом искаш сериозен драйв няма да станат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
M.Jackson Отговорено Декември 11, 2006 Share Отговорено Декември 11, 2006 Аз си купих преди 2 седмици този фендер 330 лв го платих.. http://fender.com/products/search.php?partno=2318000000 .. и съм безкрайно доволен.. няколко приятели китаристи го видяха и бяха доста впечетлени от възможностите му. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mafiozo Отговорено Декември 13, 2006 Автор Share Отговорено Декември 13, 2006 Благодаря за отговорите. Помогнахте много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Декември 13, 2006 Share Отговорено Декември 13, 2006 Има добра оферта за Владо Милков Балев-ламба 30 вата у форума за 400 и аз бих го взел,ако имах парите.Преспективно и за извъндомашно ползване. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts