pepijo Публикувано Декември 7, 2006 Публикувано Декември 7, 2006 здр колеги, знам че ДИНАКОРД са оф. вносители или поне така си мисля, има ли някъде по евтини цени? мерси Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Аз си пазарувам от Цецо(тук се "подвизава" като "makedonetca"),изключително коректен,бързо доставя поръчките,и буквално може да ти достави всеки един артикул на Стаг а и цените на които работи са доста приемливи.Досега съм си купил артикули на Стаг за повече от 1000 кинта,без да имам никакви забележки ,камо ли оплаквания по негов адрес Цитирай
Infanticide Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Аз си пазарувам от Цецо(тук се "подвизава" като "makedonetca"),изключително коректен,бързо доставя поръчките,и буквално може да ти достави всеки един артикул на Стаг а и цените на които работи са доста приемливи.Досега съм си купил артикули на Стаг за повече от 1000 кинта,без да имам никакви забележки ,камо ли оплаквания по негов адрес Горното е истина, аз също от него вземам Стаг артикули. Цитирай
AccesS Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Досега съм си купил артикули на Стаг за повече от 1000 кинта, трябва да получиш награда купувач на годината.. Цитирай
Recommended Posts