Bozzich Публикувано Декември 6, 2006 Публикувано Декември 6, 2006 Tъй де, реших, че е редно след 11ия или 12ия ми пост (не съм сигурен даже) да се представя, най-малкото се престраших... видях, че за разлика от предишните форуми, в които съм писал, тук не е фрашкано с олигофрени, чийто отговор на сампоредставянето е КВО МЕ БОЛИ МЕНЕ ТИ КОЙ СИ. След това пълноводно многословно изречение в мой стил идва същината. 1. nickname: Bozzich - не знам какво значи, видях го от брат ми(не съвсем) - Bozzo. 2. Възраст: Преди около месец се присъединих към клуба на пълнолетните и съм много горд с това. 3. Образование - засега незавършено средно - профил биология на НПМГ (между другото, много НПМГци гледам има тука ), с тенденции да го завърша и дай Боже - медицина. 4. Инструменти - Китара и бас, не мога да определя кое ми харесва повече. 5. Предпочитан музикален стил - метъл, рок, някои подстилове на електронната музика(но само за слушане), класическа музика. 6. Моят вдъхновител - за разлика от повечето хора (в началото поне) не хванах китарата, виждайки своя идол Чък Шулдинър или Кърк Хамет да дъни луди жици. На една от организираните от училище екскурзии хванах на един пич китарата и се зарибих до побъркване; 5 дни след като се върнах в София си купих собствена. Този пич се казва Владо и е основен отговорник за безсънието на съседите ми. :bow: 7. Досегашни проекти - Свиря много отскоро, така че засега такива нямам; към нереализираните може да включа намирането на барабанист, с който да свирим повече от веднъж. 8. Странични интереси - всъщност, те са основните - музиката ми е по-скоро хоби. Биология, химия, това са основните ми занимания; занимавах се до едно време с рисуване, също с астрономия, карал съм и скейт (той пък се повреди и не исках да давам пари за нови машинки щото събирах за електрическа). 9. Вкратце - ми язе съм си язе - все още малък, неосъзнат простак. Голямо евала на хората, които са създали и поддържат този форум; голямо евала на всички музиканти - уважавам професионализма във всичките му форми; и.. ъ... ми то май това е. Цитирай
NoSoul Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Добре дошъл пич, приятно и ползотворно изкарване тук . Цитирай
Recommended Posts