astagator Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Снимките ги няма...Злополучни са Може ли да ми ги пратиш? (нахална емотионка) astagator@abv.bg Мисля да направя нещо подобно ... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 (Редактирано) Не се вижда сървъра при теб, явно. Редактирано Декември 7, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
kolega Отговорено Март 6, 2007 Отговорено Март 6, 2007 (Редактирано) Не само, че си свършил отлична работа... ...но това, което ми задържа окото докрай върху тая тема, е стила на поднасяне на цялата информация .Евала, за всичко! Редактирано Март 6, 2007 от kolega Цитирай
badValue Отговорено Април 30, 2010 Отговорено Април 30, 2010 дърводелска агресия - 4 след "приключението" което сполетя мойто теленце... се сетих че има подобна тема (реших да пиша тук въпреки че има 2 и 3 , но не ми се правеше 4) просто пораборих с флекс, но реших че още има какво да се свали(а вече я нямаше машинката при мен) затова довърших с раш("дървена") пила и шкурка (мързи ме да проверя кой номер) по подобие на страт съм махнал тук там дърво -> да има къде да ми се побере корема .. а и да си подпирам ръката ... че иначе много убива поизкопах и да мога да стигам до удобно до високи прагчета.. не че търся нещо там.. ама ме досърбя пилата ето и снимките (текущия резултат) ... ако някой има идеи какво другополезно мога да и причиня, моля да сподели ... TODO... остава да си взема такава плочка .. и да покопая още малко.. след това каквото сабя покаже Цитирай
Viper-X Отговорено Април 30, 2010 Отговорено Април 30, 2010 Яко е станало басчето, сега на мен ми се намира същия модел под ръка, чудя се да последвам ли примера ти Цитирай
badValue Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Днес(вече вчера се пада) минах покрай Капъш-а и "кравичката" ми (телето) го сполетя изненада... и се сдоби с Цитирай
the_5th Отговорено Май 7, 2010 Отговорено Май 7, 2010 Много fusion е станало телето. Поздравления. Винаги е идейно да направиш нещо такова по китарата си! Цитирай
Recommended Posts