Geo Публикувано Декември 4, 2006 Публикувано Декември 4, 2006 Предлагам за джем едно по-просто изпълнение,за да може да забивате китари на воля. http://geoalexiev.tripod.com/sitebuilderco...les/mixdown.mp3 Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 17, 2006 Отговорено Декември 17, 2006 Гео кажи ми плийс какво е точно темпо на парчето защото искам да сложа малко синтита но работя с миди клавиатура и заради закъснението от аудио картата е малко терсене да записвам в реално време . навява ми на Левъл от 80 те а аз съм им голям фен . Цеко Цитирай
Geo Отговорено Декември 18, 2006 Автор Отговорено Декември 18, 2006 Темпото е 120 на Алесиса.Не знам при теб дали ще е същото. И аз съм голям почитател на Краля . Цитирай
Geo Отговорено Декември 18, 2006 Автор Отговорено Декември 18, 2006 Много добър басс ве шефе Благодаря ти,много се радвам,че ти е харесал баса. Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Е може да има разлика в темпото след десетечната запетая на това вече е бял кахър а иначе Марко Кралев е голям пич - в моя топ 5 . Но освен него мен ме кефи и цялостната концепция на Левъл от 80 те . Благодаря ти за инфото . А между другото новия албум на Левъл е на много добро ниво - почти се доближава до старите хави . Цеко Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 18, 2006 Отговорено Декември 18, 2006 Темпото при мен е точно 120.666 - номера на звяра а Цитирай
starfish Отговорено Декември 19, 2006 Отговорено Декември 19, 2006 (Редактирано) Извинявайте за кофти качеството, ама нямах време да си играя... Искам да отбележа че си невероятен басист Тук Редактирано Декември 19, 2006 от starfish Цитирай
Geo Отговорено Декември 19, 2006 Автор Отговорено Декември 19, 2006 Извинявайте за кофти качеството, ама нямах време да си играя... Искам да отбележа че си невероятен басист Тук Благодаря за комплимента.Ставая се да забивам добре,но още съм далече от истината. Цитирай
Geo Отговорено Декември 19, 2006 Автор Отговорено Декември 19, 2006 Относно включването ти:както и предния път,много ми пасва.Идейно и технично.Браво парчето придобива живот. :hello: Цитирай
Recommended Posts