chesnovche Публикувано Декември 4, 2006 Публикувано Декември 4, 2006 ами идеята ми дойде наскоро ...и искам да попитам нещо за някакви курсове или уроци или кръжоци в Пловдив...ще се радвам ако някой ме опъти ,защото наистина желанието ми е огромно ...ем мерси предварително Цитирай
Topsun Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 моя светлост може да те научи,но за съжаение е много зле с времето.пиши едно лично съобщение пък може да измисля нещо Цитирай
Topsun Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 пратила си ми мейл,а не лично съобщение.провери какво съм ти писал аз на лично съощение и ми отговори Цитирай
beqzid Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Аз също исках и не знам дали е за хвалене но песента "Rihanna-Unfaithful" ми отне само седмица. Като се има пред вид че не знаех какво е октава! :violin: Цитирай
Dogy9006 Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Аз също исках и не знам дали е за хвалене но песента "Rihanna-Unfaithful" ми отне само седмица. Като се има пред вид че не знаех какво е октава! :violin: Ако желаеш мога да ти предложа някои по-сложни неща Цитирай
Topsun Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 не съм отказвал до сега помощ.който иска нека ми пише Л.С.с много усилия и желание най-вече и най-сложните неща могат да се изсвирят.чакам Цитирай
beqzid Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Не знам ноти (всъщност знам ги), но не мога да чета и от лист хартия да издокарам мелодията! Нека сега да овладея "Evanescence-My Immortal" по ноти :read: ! Цитирай
thekiller Отговорено Декември 28, 2006 Отговорено Декември 28, 2006 мога да предложа на ноти няколко песни на evanescence,queen,roling stones,abba,doors и ноти на всички песни на beatles.който се интересува да ми пише Л.С. Цитирай
Heatbeatz Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Ааа и аз искам страшно много да се науча деа... И даже скоро си бях намерил една обява в пловдив за уроци...само дето сега нямам пари и време.Догодина мислех да се запиша пък и да се надяваме тогава ще имам пари за една ямаха...сега се мъча да си уредя една миди клавиатура. Та за кви пари става въпрос ...тия уроци.. ? Цитирай
thekiller Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 mi az като малък ходих за една година и ми взимаха по 3 лева на урок 2 пъти в седмицата. Цитирай
thekiller Отговорено Декември 31, 2006 Отговорено Декември 31, 2006 еее,да.преди 8-9 години.сега вече не знам колко пари са,ама предполагам,че не са много по-скъпи. Цитирай
petko Отговорено Януари 8, 2007 Отговорено Януари 8, 2007 ами идеята ми дойде наскоро ...и искам да попитам нещо за някакви курсове или уроци или кръжоци в Пловдив...ще се радвам ако някой ме опъти ,защото наистина желанието ми е огромно ...ем мерси предварително Здравейте, и аз сам от Пловдив и аз искам да се запиша някаде да уча пиано за нова година си направих подарък и си купих Ямаха ДИ -ДЖИ- ЕХ 520 /ох тва едва го написах/ обаче се оказа че не е достатъчно само да го купиш тъй че и аз имам нужда от помощ. И още един въпрос как да си направя миди файлове които после да ги ползвам на моята ямаха. Добавих разни файлове но нямат ноти. Благодаря Ви предварително Цитирай
thekiller Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 мидита има в търсачките.дръпни си. Цитирай
Recommended Posts