marangata Отговорено Септември 25, 2015 Отговорено Септември 25, 2015 Хахаха! И аз си направих преди дни подобен вариант като спрях всички плъгини и беше нещо такова леко се втрещих! 1 Цитирай
jabs Отговорено Септември 27, 2015 Автор Отговорено Септември 27, 2015 Марине, седнах, писах два абзаца хвалби и после ги изтрих. Просто евала. Направеното говори само за себе си Тъпия ми въпрос за "забързването" показва единствено каква куха лейка съм.... сетих се какви глупости съм написал, след като вече не можех да си редактирам поста Така се случва при несъобразяване що е 48kHz и що е 44,1kHz Дай линк към още твои неща ако е ОК, освен каченият от blr? Цитирай
marangata Отговорено Септември 27, 2015 Отговорено Септември 27, 2015 Ами доста има из нета. Можеш да чуеш в youtube песни на Q-Check, всичките съм ги правил аз, също така Toy Letters, Barbarones, както и по-стари неща като The Headstall. 1 Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 12, 2015 Отговорено Октомври 12, 2015 Поздрави за победата! Не съм слушал микса, но сега видях темата и супер много се радвам. Всъщност това не е първата награда за българин в такъв конкурс - преди време в конкурс на puremix.net спечели наше момче - Данчо от Варна, drumvarna май беше тук във форума, а Янко от Лора, Amoric, няколко пъти печели конкурси на indaba.com, всичките с над 6-700 микса от цял свят. Но това тук си е определено много....над 2500, тъй че суперлативите са абсолютно заслужени! Определено барабанистите се налагат като миксъри в статистически план. Поздрави още веднъж! 5 Цитирай
Recommended Posts