Redefine Публикувано Февруари 17, 2005 Публикувано Февруари 17, 2005 някой знае ли откъде мога да си купя преходник канон-жак? в динакорд няма! Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Ако си от София нямям представа. Аз тук във Варна си намерих такъв в един магазин за ел части .... Пегас се казва ... В София нали има Фактор пробвай там. и един друг музикален магазин има на уличката с обувките там като вървиш към Централни Хали. Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Хммммммм Трудна работа такъв .... Голям зор. Какво ще вързваш с този преходник че ми е любопитно???? Цитирай
Redefine Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 кабела ми за микрофона е с какнони, ама май ше се наложи да го включвам в един усилвател дето входа mic е за голям жак! Цитирай
Joys Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 някой знае ли откъде мога да си купя преходник канон-жак? в динакорд няма! Виж на пиротска - 24. Като се движиш от завоя на трамвай 20,22 към малкия цум и халите се пада в ляво. Има там разни такива неща. От вън пише Philips и разни други марки. Щанда е като влезеш веднага в ляво. Успех Цитирай
metalhammer Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Kупуваш си отделно двете букси и с поялника и си готов Цитирай
Redefine Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 (Редактирано) "Kупуваш си отделно двете букси и с поялника и си готов" - да, ама неща да си преебавам каноновия кабел. той си ми трябва. точно преходник ме оправя перфектно. знам го тоя магазин на пиротска, ще проверя там. thanks!!! Редактирано Февруари 17, 2005 от Redefine Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Ако имате "Квазер" в София - там има и не са скъпи. Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Kупуваш си отделно двете букси и с поялника и си готов Перфектна идея! Просто вземаш един хубав Жак ..... разпояваш канона дето ше влиза в усилвателя и запояваш жака.... не виждам къв е проблема --- ти няма да буташ канона дето влиза в микрофона. !?!?!?!?!?!!? :think: :think: Не можеш да си прецакаш кабела!!! Цитирай
wolfgang Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Kупуваш си отделно двете букси и с поялника и си готов Перфектна идея! Просто вземаш един хубав Жак ..... разпояваш канона дето ше влиза в усилвателя и запояваш жака.... не виждам къв е проблема --- ти няма да буташ канона дето влиза в микрофона. !?!?!?!?!?!!? :think: :think: Не можеш да си прецакаш кабела!!! ако ще си прави - нека да е директно преходник - така ще добави функционалност, а няма да я заменя с друга по-добрият вариант е да отиде до Пиротска - горецитираният магазин е отлично зареден и с най-ниските цени в София що се касае до преходници. Цитирай
Redefine Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 "ако ще си прави - нека да е директно преходник - така ще добави функционалност, а няма да я заменя с друга" - точно това имах предвид! Цитирай
wolfgang Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 "ако ще си прави - нека да е директно преходник - така ще добави функционалност, а няма да я заменя с друга" - точно това имах предвид! аз останах с впечатление, че предлагаш да разпои 1 от каноните на кабела, който има в момента. все пак считам за най-добро решение да си купи преходник от магазина, който ще му струва колкото 2-та жака и 1 метър кабел най-много :-))) Цитирай
Redefine Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 само че на пиротска няма! току що проверох! Цитирай
wolfgang Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 идва ред на "направи си сам" Цитирай
Recommended Posts