Mironov Публикувано Август 19, 2015 Публикувано Август 19, 2015 Колеги,нов съм във форума .Изчетох доста постове и коментари тук ,но не можах да открия нищо конкретно отнасящо се за това което ме интересува.Искам да си купя пиано или клавир със пианистична клавиатура.Да бъде със не много-но яки бленди ,а стиловете да са разнообразни и всякакви и да има вход за USB...Просто идеята ми е да избягам от неудобството за мен да работя с дръм машина и отделно 2 клавиатури...едната пиано а другата бас .....Бюджета ми не е много голям ...2000 лева..но се надявам за тези пари да мога да си намеря нещо подходящо дори и втора ръка.Разчитам на вас да ме посъветвате към кои модели евентулано бих могъл да си насоча вниманието...по принцип съм фен на yamaha благодаря предварително ! Цитирай
asan79onbashi Отговорено Септември 10, 2015 Отговорено Септември 10, 2015 Колега имаше подобна тема тук,потърси я назад по старите постове ще я откриете.И освен всичко мисля ,че тук не е хубаво човек да има мнение за определен модел клавир.Ако дам мнение веднага ще ме .... всички са супер професионалисти.Копувай най-новия корг или ямаха иначе си отживял и демоде.Събери още 4 000 и тогава. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Септември 11, 2015 Отговорено Септември 11, 2015 Асане, запомни пише се кУпувам. Ако искаш да те възприемат на сериозно, научи се да пишеш. 1 Цитирай
likecrazyyy Отговорено Септември 12, 2015 Отговорено Септември 12, 2015 Здравей колега,от това, което си написал ми правят впечатление три неща:"пианистична клавиатура""Бюджета ми не е много голям ...2000 лева""дори и втора ръка"Парите са достатъчни, за да си позволиш приличен инструмент, който ще ти върши прекрасна работа.При една бърза справка, в сайт, който "продава", намирам следните любопитни неща:- YAMAHA S90XS 88 Клавиша, 2450лв. малко над твоя бюджет, но предполагам може да се постигне някаква договорка.- Yamaha Motif Es8 2100лв.- Roland Rd-300gx пиано 88 клавиша 2000лв.Ако размислиш за хамър механиката, като фен на Yamaha бих ти препоръчал MO XF6 - нов в магазина под 2000лв.Перфектен уъркстейшън, притежаващ пълният уейв на MOTIF XF, чете семпли, при това повечето са безплатни и се свалят свободно (лично аз имам над 4GB), също притежава и много стилове, работещи в комбинация с арпежаторите.Надявам се, че бях полезен.Успех. 1 Цитирай
asan79onbashi Отговорено Септември 13, 2015 Отговорено Септември 13, 2015 Да съгласен със предния пост.Бюджета не е лош и може да се намери дъбър инструмент. Цитирай
Recommended Posts