Yiwigi Публикувано Февруари 16, 2005 Публикувано Февруари 16, 2005 Здравейте, Реших и аз да пусна малко инфо за себе си. 1) Yiwigi - малка ленгвистична грешка Всъщност на български трябва да се чете Ювиги 2) все още 21 3) в момента съм студент в СУ. А преди това Испанската гиманазия 4) китара и клавир 5) ами основно витая в рока и метъла, с голям акцент на всичкото прогресив дето го има. Но не е само това: кефя се много на класика, джаз, много на народна музика, въобще "има ли мисъл, има ли чувство, само тогава става изкуство" 6) вдъхновяват ме всякакви работи. Това по-скоро зависи от настроението и разположението на духа и по-малко от музиката която слушам 7) Отколешна мечта ми е да свиря на гадулка, ама досега така и не съм хващал такова ж'вотно. Ама има време 8) четене и разни дейности със Студентски съвет на СУ 9) Това вече е трудно. По-добре е другите да дават оценки за мен, защото иначе ми е нещо неестествено! Абе с една дума - меломан, който се опитва да свири :guitar: Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Перун и Тангра с теб, хане! Само си оправи правописа и си перфектен. (ни съ заяждам :stop:) Добре дошъл! Цитирай
pacman Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 меломан, който се опитва да свири :guitar: Абе то май повечето сме така Иначе велком :guitar: Цитирай
assoass Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Здрасти брат! Важното е да се отъждествяваш с Химна, както скоро каза някой! Цитирай
Joys Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Добре дошъл. Давай с опитите. Току виж пък излезнало нещо. А е хубаво да си меломан. :guitar: Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 Ами...добре заварил. А скоро успеем да се справим с качеството на звука на авторския материал ще има и какво да се чуе! Цитирай
Snowwhite Отговорено Февруари 18, 2005 Отговорено Февруари 18, 2005 Сърдечно приветстван!!!Опитите почти винаги са полезни, не ги прекратявай :guitar: Надявам се да ти е приятно сред нас!!! Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 19, 2005 Автор Отговорено Февруари 19, 2005 Надявам се да ти е приятно сред нас!!! Така е наистина Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 19, 2005 Отговорено Февруари 19, 2005 Здравей, кане! Лонг лив Тангра! Добре дошъл! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 От ичиргу боила кана боила колобър - поздрав! Цитирай
Recommended Posts