Miroslav22 Публикувано Август 9, 2015 Публикувано Август 9, 2015 Здравейте аз съм начинаещ и тепърва ще си копувам кларинет може ли да ми кажете най-важните неща за инструмента имам голямо желание да се занимавам с музика... но дори не съм пипал кларинет може ли да ми кажете като за начинаещ как да започна благодаря ви предварително. Цитирай
Miroslav22 Отговорено Август 9, 2015 Автор Отговорено Август 9, 2015 Това ще е първият ми кларинет Цитирай
Мартин87 Отговорено Август 10, 2015 Отговорено Август 10, 2015 Има много неща, които трябва да се кажат (изпишат). Аз и още няколко колеги сме ги писали тези неща тук, поразрови се из подфорума и ще намериш необходимата информация. 2 Цитирай
Miroslav22 Отговорено Август 10, 2015 Автор Отговорено Август 10, 2015 А да попитам кларинета по горе ще върши ли работа Цитирай
Мартин87 Отговорено Август 12, 2015 Отговорено Август 12, 2015 Инстументите не са като жените, че да ги избираш само по снимка. Това което се вижда на снимката, ми прилича на пластмасово китайско изпълнение в час по трудово. Ако пък е нещо различно, моля да ме извиниш. За да се каже дали за първо време ще ти свърши някаква работа, трябва да го погледне и изпробва някой колега. Цитирай
Miroslav22 Отговорено Август 14, 2015 Автор Отговорено Август 14, 2015 Благодаря ти много искам да попитам трудно ли е за начинаещ да се научи това минутата на която да го пуснете е 2:20 Цитирай
Recommended Posts