thurston Публикувано Ноември 29, 2006 Публикувано Ноември 29, 2006 (Редактирано) здравейте ето една песен от КПД-0 Уейвър (със скицник) записана на живо в репетиционната, демек не претендира. интересува ме дали ще ви хареса самата песен. другата седмица ще записваме в Големо Студио и решихме да напраим едно бързо 'превю' от мазето. тенкс на Бохата! Редактирано Ноември 29, 2006 от thurston Цитирай
circles Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 и двете парчета трепят! кога ще свирите някъде? Цитирай
thurston Отговорено Ноември 29, 2006 Автор Отговорено Ноември 29, 2006 засега в стейн за трепят още повече парчетата (бтв второто е отпреди три години) а иначе на концертче не знам. поканете ни някой път да свирим заедно Цитирай
circles Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 Цифра съм ЗА... то май стилово няма по подходяща от вас банда в София! Сега сме в процес на конструиране и ситуиране на новите неща и се надявам скоро да сме готови за сцена ще държим връзка! Цитирай
thurston Отговорено Ноември 30, 2006 Автор Отговорено Ноември 30, 2006 качихме още три броя кой не кликне е ченге! Цитирай
thurston Отговорено Декември 21, 2006 Автор Отговорено Декември 21, 2006 студийни версии на три от новите ни песни са изпратени в Радио.музикант - надявам се скоро да можете да ги чуете. догодина ще излезе и диска. Цитирай
Yavor_P Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 А можеш ли да дадеш текста на тази песен, че не се чува добре, а ми е интересно... Цитирай
jFog Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 бат'ти свежата музичка,а темата е от 2006-та..заеби направо..кък съм проспал по трасето незнам. Фен съм. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 Нещата в myspace са наистина яки - особено Log in Много ме кефи смяната на ритъма! Цитирай
zanev 70 Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 .... много приятно звучи .... ако на места вкарате и рифчета с по твърд саунд и като цяло да доразработите китарните партии ще го докарате на нещо от типа на ''Dead Soul Tribe'' ... а те са ми една от любимите групи .... ..... но в крайна сметка вие си знаете най добре ..... желая успех ..... а между другото записа на последните парчета звучи доста прилично като за демо .... Цеко Цитирай
Recommended Posts