mravata Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 наистина ли от Поморие, много е възможно в такъв случай да се познаваме миналата или по-миналата година случайно попаднах там на връщане от Ахтопол на стопа, и се запознахме с доста хора(за съжаление имена не помня), ходихме на 'беседката' и после на концерт на Артерия на плажа, помня един пънкар, който работеше като Фред Флинстоун през деня то оттам почна всичко.. познахме го по кубинките, запознахме се и.. хахаха, бил ли си случайно там Стратокастър? Цитирай
mravata Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 извинявам се за невъзпитаността си! първо: може би миналото мнение трябваше да е на пърсънъл месидж и второ: трябваше да започна с "Добре дошъл във форума, Ивъл ай!" Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 @ Evil_eye - дуде, минах в 11 до 207 - бях с кафяв панталон и кафяво сако. до вратата стоеше един слаб човек с леко дълга сякаш черна коса, спогледахме се и той влезе вътре не знам ти ли беше @mravata не съм бил аз. беседката принципно е място за пропаднали типове, дето се чудят какво да правят и си нямат работа. плюс това не спадам към хората, които могат да се видят там лятото пада яко бачкане във фирмата и няма време за каквото и да е било шибан град, няма начин Цитирай
Evil_Eye Отговорено Декември 5, 2006 Автор Отговорено Декември 5, 2006 @mravata благодаря,добре заварили @stratocaster ами аз сам бил хихи ами ас гледах за човек със синя фанела и чанта както каза ама .. явно сме се разминали нищо другия пат Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 мухаххха поне се знаем вече айде напиши ми едно лично съобщение с телефонния си номер Цитирай
Evil_Eye Отговорено Декември 5, 2006 Автор Отговорено Декември 5, 2006 ами аз видях толкова физиономии него ден че не се сещам кой си хах Цитирай
Recommended Posts