Guitar_man Отговорено Ноември 13, 2004 Отговорено Ноември 13, 2004 Az bih iskal da imam edin Ibanez i edin jackson ,i dvete kitari mi haresvat mnogo no za sega nqmam pari da si gi kupq
Black Bird Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Аз си искам моята! Като си взема нови пикъпс по добра няма да има а и дървото е 13 годишно отлежало Мога да кажа че е най удобната на света
One_Voice Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 o6e nqmam kitara ama dekemvri vzimam IBANEZA a sobstvenika na Ibaneza vzima Jackson malko parpdiq a IBANEZ tva e markata
Angry Samoan Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 По-добре си вземи FENDER. :guitar:
Bassko Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Не че съм свирил на Ibanez, не съм свирил и на Jackson де! Но определено първоспоменатата марка ми е по-присърце и то не защото ми е любима или нещо подобно (Fender rules) просто Jackson-ите не ми се нравят.... прекалено са метълски , а аз не си падам по "прекалена" метълщина. Според моето скромно мнение с Jackson друго освен жица.................... :think: Докато Ibanez става за всичко, а и......ако ми кажете кой музикант извън България свири с Jackson ще съм много радостен И задоволен.
Angry Samoan Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Scott Ian от Anthrax, Phil Collen......Jenna Jameson и други фенове на hardstuff :green:
Guest Гост_niki Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Правилно!Fender ,amaама да е custom shop,въпреки,че сега на западнещо има отлив от Fender.Но custom shop е гот. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!!
Guest Гост_niki Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeххххххххххххххххххххх aз имам 12 и съм в паника коя да си взема,да,много е драматично,много лошо.Имам blues серия,имам jazz серия и heavy серия ,a seсега минавам на баритон за да погребвам със звук.Баритон е истината,и ако е 7-струнен това е върхът.Имам и огледало 2.20 на 2.40 и ще си свиря пред него. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!!
The_Boss Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Не че съм свирил на Ibanez, не съм свирил и на Jackson де! Но определено първоспоменатата марка ми е по-присърце и то не защото ми е любима или нещо подобно (Fender laugh.gif rules) просто Jackson-ите не ми се нравят.... прекалено са метълски , а аз не си падам по "прекалена" метълщина. Според моето скромно мнение с Jackson друго освен жица.................... eusa_think.gif Докато Ibanez става за всичко, а и......ако ми кажете кой музикант извън България свири с Jackson ще съм много радостен laugh.gif И задоволен. И Jackson-a става за всичко. Тва, че изглеждал по-метълски не значи, че не можеш да си свириш Сладкопойна чучулига. Всяка китара става за всякакъв стил музика.
vovcho Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Всяка марка сигурно искаш да кажеш. Защото понякога като свиря нещо и в един момент като измисля нещо и си викам : "Е това е само за класическа китара!" примерно или акустична... няма значение.
Recommended Posts