Jump to content
Българският форум за музиканти

Ibanez S470dx , Ibanez Rgt42


deian

Recommended Posts

Мисля, добре си се насочил. Това са модели ,които си струват парите отвсякаде.Но да знаеш са много различни като гриф и флойд. Звука е идентичен. Другото е въпрос на предпочитание към ес или рг. Аз лично съм купил две китари от Икономов и няма никакъв проблем с качеството. Не съм ходил до Благоевград, а ги изписах с наложен платеж. Човека е много коректен. Успех с избора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ти! вече се насочих към S520EX но разбрах че всички тези модели са със еднакъв флойд, което донякъде е добре- ще има база за сравнение. умишлено бях пуснал тема за един от най масовите модели- RG370 (другият ни китарист е с такъв и аз също имах впечатление), но почти не чух две еднакви мнения по въпроса. така че всичко е въпрос на лична интерпретация... поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Приключих с дилемата. След дълго избиране между десетина модела си взех S470DX. Оправда напълно очакванията ми. Благодаря за помощта/на тези които ми помогнаха/. Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.