bluelemon Публикувано Юни 25, 2015 Публикувано Юни 25, 2015 Заиграх се със солото на едно мое парче, което може и да види бял свят някой ден. Едвам си го изсвирих майна. Трака отзад съм си го редил с една програмка. Само в тоя раздел не се бях забърквал. https://soundcloud.com/bluelemon/guitar-solo 3 Цитирай
bluelemon Отговорено Юни 26, 2015 Автор Отговорено Юни 26, 2015 Мдам има какво още да се иска, но идеята беше друга Тенкю! Скоро ще има още включвания. Цитирай
jabs Отговорено Юни 26, 2015 Отговорено Юни 26, 2015 Давай, давай, четох че билки събираш, ако има някоя за подобряване на шрединга давай я насам че ми се вкочаниха пръстите нещо :) 1 Цитирай
bluelemon Отговорено Юни 26, 2015 Автор Отговорено Юни 26, 2015 Ми не съм от най големите шредъри ама за джаЗ ако ти тряа билка имам За вкочанени пръсти ей тва по долу. Само тряа се внимава с кръвното! Цитирай
jabs Отговорено Юни 26, 2015 Отговорено Юни 26, 2015 Уууууу бреееееее.... Гледам упътването за използване са й го татуирали на гърба? Начи изотзадзе трябва да се наблюдава? (Извиявай за спама, парчето в първия пост си е много готино и сега пак си го слушам, другото е словесна дъвка, ама пък добре ни се получава ) Цитирай
bluelemon Отговорено Юни 26, 2015 Автор Отговорено Юни 26, 2015 То е само солото, иначе парчето е още по яко Пък за мохабеда екстра е! Цитирай
Recommended Posts