Skala Публикувано Юни 2, 2015 Публикувано Юни 2, 2015 Здравейте, От време на време ми се пада да посвиря и попея, като понякога нахвърлям и записвам някои идеи. В последно време успях да сглобя работна версия на едно непретенциозно парче - лек рок, май с намигване към ретрото. Ще се радвам да получа вашите мнения - какво ви харесва, какво не, къде още трябва да поработя, ако изобщо си заслужава! Музиката, текстът, изпълнението, записът, миксът и импровизираната обложка са мое дело. Не че се оправдавам,но тъй като записвам в домашни условия, пеенето не е идеално... Приятно критикуване Илиян Цитирай
TONY Отговорено Юни 3, 2015 Отговорено Юни 3, 2015 Интрото - според мен имаш конфликт между китара и клавир. Малко ритмичен , малко от смесване. Барабаните са еднобразни, да кажем за денс парче това е ок. Но имаш момент в който пеенето става лежерно, а барабаните не. Може би трябва да има релийз и на ритъма. Солото след волюм суелите, започва малко несигурно и с не добре подбрани тонове. После нещата се оправят и звукват на място, още на чистата китара и с драйв солото си ок. Това е моят поглед, дали да промениш, си решаваш ти. Парчето е добро и може малко още да се вдигне. Цитирай
Skala Отговорено Юни 3, 2015 Автор Отговорено Юни 3, 2015 Благодаря, TONY, много точни коментари - определено ще ги имам предвид! Цитирай
keri_gilbert1 Отговорено Юли 29, 2015 Отговорено Юли 29, 2015 И аз смятам че барабаните и пеенето се разминават но ми допада като цяло Цитирай
Skala Отговорено Август 6, 2015 Автор Отговорено Август 6, 2015 Благодаря за коментара, keri_gilbert1 Цитирай
Recommended Posts