eL_NinYo Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 амати му били направили ПОРЪЧКОВИ барабани дето САМО той е имал такива и така. а освен това Ник Мейсън бил един от най-великите барабанисти. Слави трее се застреля Велик в смисъл? Велик може да е защото е свирил във велика група, но ако говорим за свирнята му от рас се сещам за дузина хора които свирят къде къде над Мейсън...
evans Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 А там има ясна и твърда рамка и никакво развитие. Не съм съгласен със теб. там музикантите се развиват главоломно...пусни си един запис от преди 10 години на Хъшове и виж сега как свири Венко...човекът се е развил доста от тогава и не смао в отношение на неритмичното свирене... Човека е свирил и най-важното не си е губил времето да пуска теми в интернет,от сорта добър ли е еди кой си.Не искам да обиждам автора на тази тема,но има доста по интересни теми за обсъждане
makedonetsa Отговорено Декември 30, 2006 Отговорено Декември 30, 2006 Eй най-сетне някой да каже истината ! Браво на EVANS !!! Стига с тия глупави теми бе хора ! По лошото е, че много им се връзват ! Абе вия не разбрахте ли , че е много субективно това добър ли е тоя или оня ! Да ! Добър е ама по душа Сега да не земе някой да се расърди !
imperor Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Ей, изядохте му г... на момчето... Аз мога да отговоря така, на зададения с темата въпрос: да, Венко е много добър барабанист! Мисля така, защото съм убеден, че е по-добър от мене и не ме е срам да си го призная!
Mephistofel Отговорено Януари 1, 2007 Отговорено Януари 1, 2007 Не ви омръзна явно... Ми - добър е - и по душа,и на карти... Темата отече.
Recommended Posts