Zlatanov Публикувано Ноември 23, 2006 Share Публикувано Ноември 23, 2006 Значи искам да питам дали някой знае някъде кой може да ми боядиса китарата така ? И за какви пари става въпрос ---------------------------------------------------------------------------------------- Наскоро (около 1-2 месеца) един приятел си купи РГ 320 и тремолото (Edge III) в момента не се връща в начално положение и разликата е доста осезаема което е мн кофти за 900 лв. китара! Някой знае ли дали има оправия или требва ново ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Ноември 23, 2006 Share Отговорено Ноември 23, 2006 За тремолото чети тука: http://www.ibanezrules.com/tech/setup/index.htm вероятно трябва да се подострят ножовете, и задължително да се сложи смазка - грес или там пише, че става и с вазелин за устни препоръчително без миризма Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Ноември 24, 2006 Share Отговорено Ноември 24, 2006 Аз преди 5 месеца си купих RG 370 и също имах проблем с тремолото (Edge III отново) и то осезаемо не се връщаше в изходно положение. Много ядове брах, но след като го смазах - работата заспа. Сега понякога много издевателствам върху него, но (да не кажа голяма дума) след като го пусна, все едно не съм го докосвал, връща на 100%. Интересното е, че в началото, като я купих, китарата си беше с 0.009 струни и не разстройваше. След това смених струните, сложих едни 10-ки и започна да разстройва при дърпане нагоре, тоест да повишава тона, а при dive до дърво, дет му викам аз - не разстроваше. После започна и в двете посоки да разстройва, не издържах, хванах една кутия грес, един имбус и 2-3 клечки за зъби, смазах го хубаво и сега... съм щастлив А, сега се сещам и за друго - провери дали заключването горе при ключовете не е с недостатъчно стегнати болтове, при мен беше така и много паника хвърлих, защото след всяко натискане на ръчката и пускане, се чуваше едно гадно скърцане и пукане (от лекото преместване на заключването)...Няма да ти казвам какви мисли ми минаваха през главата :Р Относно боята - провери в някое специализирано студио, където правят картинки и надписи по поръчка. Или си поръчай някъде да ти направят нещо като винилова щампа, която после да залепиш на китарата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pampi Отговорено Ноември 24, 2006 Share Отговорено Ноември 24, 2006 Провери по рекламните агенции, доста от тях правят такива картинки и лепенки ако им дадеш векторни илюстрации. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecko_affection Отговорено Ноември 24, 2006 Share Отговорено Ноември 24, 2006 Аре е Златен-нъл си дизайнер-с PVC тряа да стане гот... Поздрави от Казанлък... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatanov Отговорено Ноември 24, 2006 Автор Share Отговорено Ноември 24, 2006 (Редактирано) идеята ми не беше да е от фолио ... ^^Pampi работил съм в рекламна агенция 2 години знам че се правят лепенки ... ама еи тая на снимката не е направена с лепенки искам да е като хората, не побългарени рабпти пак Редактирано Ноември 24, 2006 от Petrucci Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Ноември 24, 2006 Share Отговорено Ноември 24, 2006 (Редактирано) http://www.xtuners.hit.bg/1other.htm http://www.aerogresia.com/ тук май могат да ти помогнат. Не съм ползвал такива услуги...просто го имам като линк. Редактирано Ноември 24, 2006 от alexthegreat Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Ноември 24, 2006 Share Отговорено Ноември 24, 2006 Може да изрежеш шаблони от самозалепващо фолио с дупки за фигурите и след това със спрейове с разл. цветове да направиш фигурките. После отлепяш фолиото, един лак отгоре и си готов Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts