Shagrath Публикувано Февруари 14, 2005 Публикувано Февруари 14, 2005 ако някой има идея моля да сподели ... търся си Roland/BOSS GFC-50 , FC-100 , FC-200 ... e никъде не мога да намеря и тва си е ... ако някой земе та фърли някой жокер , ше черпа бира Цитирай
HanSolo Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Пробвай във "Фактор",на "Лиляна Димитрова",едно време бяха те. Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 16, 2005 Автор Отговорено Февруари 16, 2005 благодарско ... явно и до там ще се отскача ... въпреки че това дето го търся го няма там 100% ... дано поне се навият да го внесат ... Цитирай
bulby Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Виж и Про-Мюзик, те също внасят BOSS (предимно разни камиончета и процесори де...) Цитирай
Fenix Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Виж и Про-Мюзик, те също внасят BOSS (предимно разни камиончета и процесори де...) Аз там съм виждал най-много. Май те ги вкарват, повечето.. Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 16, 2005 Автор Отговорено Февруари 16, 2005 ми мен ме интересува по-специално миди педалиера FC-200 ... a Pro-Music лошото му е че съвпада плътно с работното ми време , а и не бачкат събота ... но щом казвате явно там ще погледна първо ... благодаря Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 вносите ли са Бозов мюзик от Пловдив Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 16, 2005 Автор Отговорено Февруари 16, 2005 т.е. Про-Мюзик и Фактор са прекупвачи от Бозов така ли ? лошо нямам път към Пловдив изобщо ... дано от тука успея да си взема Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 16, 2005 Отговорено Февруари 16, 2005 Ако искаш мога да питам колко струва и дали не могат да ти го доставят до Сф. Магазинът на Бозов е до нас. Само дай малко повече инфо за това, което търсиш, щото бачкаторите там са много заядливи - едни инженерчета, малий, само чакат някой да влезе че да почнат да го гаврят, пък самите те не знаят къде се намират. Имах тук някъде и визитка с телефон, но... Цитирай
Fortissimo Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Музикален Магазин Бозов Тел.: 032/944 877, 032/945 917 . Пловдив 4003, ул.Брезовска 34 e-mail:rabat@bozovmusic.com Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 Mu3epHuK ами ето това дали ще свърши работа ? в краен случай става и това ... но все пак повече държа на първото ... благодаря ти предварително Fortissimo и на теб благодаря за телефоните и адреса , въпреки че от работа няма как да избирам 0 ... пък съм на пълен работен ден ... бтв те бачкат ли събота ? Цитирай
DaftFunk Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Не! Тук във Варна Фактор-а не предлагат Boss. За София не знам. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 17, 2005 Отговорено Февруари 17, 2005 Значи, сега минах и питах: Roland FC 200 - 660 лева Roland GFC 50 - 425 лева Могат да ти пратят каквото поискаш до София с наложен платеж, НО в момента нямат тези модели - могат да ги поръчат, но искат капаро 30% от цената с пощенски запис - останалото като получиш стоката. Телефоните, които е дал Fortissimo са актуални, на визитката, която ми дадоха има и GSM 0888 20 44 11 - предполагам е на шефа - Иван Бозов. Човекът, с когото говорих беше точен и каза, че лично отговаря на е-майл адреса и няма проблем да пишеш: rabat@bozovmusic.com Имат и уебсайт: http://www.bozovmusic.com Толкова мога да кажа аз. За останалото - говори с тях. Успех! :hello: Цитирай
Shagrath Отговорено Февруари 17, 2005 Автор Отговорено Февруари 17, 2005 Mu3epHuK aз само едно не разбрах ... кво точно пиеш ... и ако обичаш говори ми в литри :green: много благодаря наистина имаш почерпка от мен Цитирай
Recommended Posts