Telerig Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 Единственото на което си пречат взаимно свиренето и тренирането е времето от 5 години ходя на работа и отделям време за свирене и фитнес...просто времето е малко и трябва да се разпредели максимално точно ( да не говорим, че има и жени и филми, и жени и книги, и жени и приятели....а и трябва да се спи отвреме навреме.....) :wall: Цитирай
One_Voice Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 и аз си бльскам , даже май повече блъскам отколкото да свиря :wall: Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 И аз бухам желязо 4есто и по множко Цитирай
Stranen Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 абе при мене се получи неприятна травма в китката преди 6-7 месеца и спрях да тренирам явно от тежестите. са пак почнах ама трябва много да се внимава според мене и да не се товариш адски много иначе е верно че ако тръгнеш да свириш след тренировка си някво дърво.А искам да питам трябва ли след тренировка изобщо да се свири ? и колко време след това ако да? :violin: Цитирай
Telerig Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 Ами мускулите след тренировка са изпълнени с кръв, изморени получават се схващания и.т.н. аз лично си почивам 2 часа след тренировка и започвам с поне 30 - 40 мин разсвирване...лекичко, не е правилно да се почва веднага на макс и с тренировките и със свиренето и при двете могат да станат неприятни инциденти, нищо че са коренно различни неща. И аз бухам желязо 4есто и по множко За жените не говорим. Карай ти си от наще. Цитирай
Recommended Posts