iansen Публикувано Април 26, 2015 Публикувано Април 26, 2015 Тремолото е Edge 3.Китарата купувана от продавалник и в последствие видях проблема с тремолото.Беше и изядена основата при единия стъд.Инвистизия в нов Флойд ми се струва смешна за такава китара.Проблема-въпреки настройкоте на тремолото които направих и със сетнати 5 струни и заключени,шеста разстройва китарата тотално всички останали.Нямам да лъжа зелта я да я сетна и продам в последствие.Ако има някой решение(четох каквото намерих в форума не ми помага)ще съм благодарен.Или някой мераклия да я вземе и така за 270 лв. Цитирай
iansen Отговорено Април 26, 2015 Автор Отговорено Април 26, 2015 Съжалявам за правописните грешки.Публикувах без да видя Цитирай
Krasen Отговорено Април 26, 2015 Отговорено Април 26, 2015 Почти нищо не разбрах, как така заключени 5 струни и 6-та разстройва тя не е ли заключена и тя ? Или не я слагаш изобщо, тоест 5те струни дъжрат ли тогава ?Нормално е когато една от струните излезе от строй и другите да мърдат също. На ниския клас китари тремлото обикновенно разстройва, така че предлагам да свириш без да го ползваш, просто си я сетни нормално, обикновенно такива тремола, хората им слагат дървени блокчета отзад при пружините, така че дори и да го натиснеш да не може да се движи и да не разстройва. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 27, 2015 Отговорено Април 27, 2015 Взета е да я сетнеш и продадеш, но не знаеш как да я сетнеш. Това си е бизнес план Иначе съм имал доброто желание да сетвам същата китара един път и основното, което видях като проблем е да се приведе флойда в хоризонтално положение. След това нещата не са чак толкова лоши. Също така бих заложил, че 5/6 струна не се държат достатъчно здраво в стъда (малките блокчета с времето се бяха .. смачкали?) Цитирай
iansen Отговорено Май 2, 2015 Автор Отговорено Май 2, 2015 Извинявам се за късния отговор.Не съм имал никакво намерение да я продавам.Сетвал съм я в хоризонтално положение на Флойда както си е по инструкция.Не съм имал проблем с оригинален Флойд но с този..Всъшност поради изяждането при едната остова Флойда е нестабилен и играе в едната част.Красен е прав - просто изработката и материала не са качествени.Но за тези пари толкова .Благодаря за съветите ! Цитирай
Recommended Posts