AFTER-THE-RAIN Публикувано Ноември 21, 2006 Share Публикувано Ноември 21, 2006 Проблема е всъщност че не мога да намеря драйвер за саунд картата ми която е SB Live! На сайта на производителя, на драйвери пише, че няма драйвер за 64 битов уин!!! МОЛЯ, ако можете да помогнете по някакъв начин..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Ноември 21, 2006 Share Отговорено Ноември 21, 2006 не може да ти се помогне освен ако не хванеш накой луд програмист да ти напише дривер или не изчакаш 1 година производителя да направи тая тема не е ли за друг раздел?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Ноември 21, 2006 Автор Share Отговорено Ноември 21, 2006 добре де, а дали няма да стане с някакъв друг 64бит. драйвер до сега ползвах КХ, обаче немат 64 бит. драйвер...??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infanticide Отговорено Ноември 21, 2006 Share Отговорено Ноември 21, 2006 (Редактирано) Уиндоус Виста - по лични наблюдения, не си слагайте поне до средата на 2007-а година. Колкото и да финал вершън пак ще има 2-3 сервис пакета. Съжалявам но още по-зле стои въпроса с 64-битовите Редактирано Ноември 21, 2006 от Infanticide Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Ноември 22, 2006 Share Отговорено Ноември 22, 2006 а като оставим това ли да споделиш някакви впечатления от вистата(стабилен ли е, товари ли щайгата), че за сега ме мързи да го пробвам, тъй като излезе скоро и предполагам е бъгав отвсякъде Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Ноември 22, 2006 Share Отговорено Ноември 22, 2006 да'е, и 70 % от хората да си купят нови по-мощни машини или да дават луди пари за ъпгрейд.....нема да стане сичко е навързано производители на хардуер и софтуер - наговорката е да се завишават изискванията иначе ше умрат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drizzt Отговорено Ноември 22, 2006 Share Отговорено Ноември 22, 2006 Линукси на 386 за народа и всеки сам да си пише дистър и други ефекти на чисто C Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Ноември 23, 2006 Автор Share Отговорено Ноември 23, 2006 Трудно ми е да кажа как бачка, щото след инстал-а се занимавах главно с инсталация и омазване на система с 32 бит. драйвери... В крайна сметка пак стигнах до Сървиз Пак 2 Иначе изглежда добре, ама това не ме топли хич... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts