AlFiA Отговорено Ноември 24, 2006 Отговорено Ноември 24, 2006 (Редактирано) Колкото и да те критикуват с ниските - началото им беше добро! Значи началото си го бива. После си изместваш позицията и връщането на ниски вече ти се разваля. Може би там където се изместваш в средния - трябваше да го пееш на нос /носово, там звука да ти резонира, все едно си Едит Пиаф и пееш френски носовки/.... иначе абсурд е после да успееш да го върнеш отново на такива дълбоки ниски гръдни. /а мисля че и в песента по този начин беше решението, / П.С. и въобще нямаше там мързеливо отпуснато, което ти го пишат това е илюзия. по-скоро опитай - "мня мня мня"--- ей така на нос се прехвърляше певецът... :hello: Редактирано Ноември 24, 2006 от AlFiA Цитирай
MAUGLY Отговорено Ноември 25, 2006 Отговорено Ноември 25, 2006 Брато, ниската ти среда никаква я няма. Знам, че е много шибано като си тенор ( и аз съм), ама трябва да се направи. Недей да се пънеш толкова долу, а го изпей с колкото се може по-малко въздух и възможно най-леко. А високата среда как му е Я да ни разясниш как стоят нещата и да го изпееш един път с ниската и после и с високата среда та да оценим разликата. Цитирай
RebmevoN Отговорено Ноември 28, 2006 Отговорено Ноември 28, 2006 добър си,но има какво още да понаучиш.все пак това е форум и тук има всякакви певци-от професионалисти,притежаващи прекрасни галсове,до аматьори като мен,които грухтят и квичат зверски.в този интервал ти си някъде по средата. Цитирай
brysnaria Отговорено Ноември 28, 2006 Автор Отговорено Ноември 28, 2006 (Редактирано) ^благодаря аз не претендирам , че съм добър. Пея от 3 месеца, и тепърва започвам да се уча , въпреки че напоследък се чуда дали да продължавам защото имах малко лоши моменти Редактирано Ноември 30, 2006 от MDFk Цитирай
RebmevoN Отговорено Ноември 29, 2006 Отговорено Ноември 29, 2006 ако пеенето е това,което наистина те кефи не се отказвай. Цитирай
puya Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 прекалено се стараеш да го изпееш, а това отнема от изпълнението... прав е цаката му е наистина да не мислиш толкова за тоновете като честота...просто се опитаи докато пееш да не мислиш за момента а в главата ти да си с няколко такта напред...като го изпееш още 50 пъти ще си дойде от само себе си...френските педагози са казали ''с навика идват и добрите резултати'' но аз ще добавя и да не загубваш емоцията понеже и това може да стане като дойде навика...успех buddy имаш наистина хубав глас Цитирай
Recommended Posts