niki123bg Публикувано Ноември 19, 2006 Публикувано Ноември 19, 2006 (Редактирано) Днес един колега ме пита дали имам записи със спийкър симулатора на Берингер - ето този: http://www.behringer.com/GI100/index.cfm Разрових се да му дам някакви записи, намерих няколко и мисля да ги споделя и с вас: Китара -> Boss MT2 -> Ultra-G (Speaker Simulation ON) -> Mixer -> sound card Boss MT2 + Simulation Китара -> Lee Jackson GP1000 Tube Preamp ->Ultra-G (Speaker Simulation ON) -> Mixer -> sound card Lee Jackson Tube Preamp Test 1 Lee Jackson Tube Preamp Test 2 Lee Jackson Tube Preamp Test 3 Ето и един микс, в който записите и на ритъма и на солото (в много кавички) са Китара -> Lee Jackson GP1000 Tube Preamp ->Ultra-G (Speaker Simulation ON) -> Mixer -> sound card Thrash Не обръщайте внимание на свиренето - целта беше тест на звука, а for the love of god я свирих по мъгляви спомени. Мен лично много ме кефи резултата от лампов преамп и спийкър симулация и го намирам като много по-добър вариант от борбата с озвучаване на истински колони, особено в домашни условия. Ламповият преамп е роден през 80-те години и затова има и такъв звук - няма особено много гейн, но мен страшно си ме кефи и дори намирам звука за плътен. пс. За микса също ще ви помоля да не обръщате внимание - това е първият ми опит за миксиране от преди повече от година и нещо и е превен основно на слушалки. Редактирано Ноември 19, 2006 от niki123bg Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 19, 2006 Отговорено Ноември 19, 2006 (Редактирано) Екстра е преампчето. И според мен тева със симулатора е по-добър вариант в много от случаите, когато не е необходимо върховно качество, и трябва да се свири с ограничена сила. Редактирано Ноември 19, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts